2777
2789

یه ذکری بگید اثر کنه 

من تازه عروسم زندگی خوبیم دارم ولی نمی‌دونم چرا دو سه ماه همش مضطرب و نگران آینده ام همش چیزای کوچیک و برای خودم بزرگ میکنم نمی‌دونم چرا اینشکلی شدم قبل این دو سه ماه همه چی اوکی بود اصلا نگرانی نداشتم الان دارم زندگی و انگار ب خودم سخت میگیرم هم به خودم هم به شوهرم طاقت کوچیک ترین مشکلو ندارم 😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زن و شوهرای تازه ازدواج کرده گاهی مورد چشم زخم قرار میگیرن.شایدم سردی بدنت بالاست ک حس نگرانی داری

بدنم سرد نیس 

شایدم رای میگین توی وسمیم آخه اینستا هم پست زیاد میزارم

بدنم سرد نیس شایدم رای میگین توی وسمیم آخه اینستا هم پست زیاد میزارم

نکن.نمیدونم چند سالته اما تورو بخدا خوشیتو جار نزن.انرژی منفی نباش و ناله نکن اما خوشیتم جار نزن.من امسال اتفاقی برام افتاد ک باورم نمیشد آدما انقد چشم تنگ باشن

نکن.نمیدونم چند سالته اما تورو بخدا خوشیتو جار نزن.انرژی منفی نباش و ناله نکن اما خوشیتم جار نزن.من ...

کاملا درست میگی عزیزم من اشتباه میکنم عکس و فیلم می‌زارم اصلا دوماه ب طرز عجیبی آدم منفی باف و جوری شدم ک به خودم خیلی سخت میگیرم  مثلا همسرم بینیشو عمل کرده بعد خیلی باد می‌کنه بینیش خودش آرومه میگه طبیعیه ولی من دارم خودخوری میکنم انکار تحمل سختیم کم شده با اینکه زندگی خیلی خوبی دارم نمی‌دونم چرا اینطور شدم