به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝
اونا تو پایین ترین سطح انرژین تا زمانی که انگولکشون نکنی کاری ندارن خیالت راحت
به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝
میینه چجوریشو نمیدونم ولی میدونم خیلییییییی وحشتناکن چون ب یکی از اشناهامون گفته بود موکل داری اگه این ایه رو بخونی میبینیش ولی بگم که باید ترسو نباشی چون انقد وحشناکن ک شاید بعد دیدنش یا سکته کنی یا دیوونه بشی
اصلا نه میتونی باهاشون ارتباط بگیری و نه ببینیشون چون خداوند ما بین ما و اونا یک حسار گذاشته و فقط میتونی حسشون کنی یا اگر کتابی رملی داشته باشه روشون ببینی
«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم