2777
2789
عنوان

همسرم قاطی کرد امروز بهم گف خفه شو

| مشاهده متن کامل بحث + 3324 بازدید | 70 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خلاصه بردیمش و ایناحالا تو درمانگاهم افتاد به لرز شدید دوبارهمردم دورمونو گرفتن نوبتشونو دادن به ما ...

اره ویروسه مامان منم گرفته بود غش کرد ی بار حتی. من و همسرم هم گرفتیم افتضاح بود 

خوب مجبور بوده بگه چون وضعیت بدی بوده 

انشاالله حال مادرت بهتر شه 

عزیزم تلاش کن خونسرد باشی و توی دست وپا نباشی

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
زودتر برس به قسمت خفه شو گفتنش

گفت😐

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

شوهرت حق داشته 

از قصد نبوده 

تو شرایط استرس زا بنده خدا داشته توضیح می‌داده توم جیغ میزدی 

کلا حواسش پرت شده 

منم بودم همچین واکنشی میدادم 

ناراحت نشو ازش 

اینجور شرایطی ام پیش میاد لطفا قوی باش به جای اینکه مامانت و آروم کنی بدتر ترسوندی بنده خدا رو

حالا مادرت چطوره؟

والا سرم زد بهتر شد

برش گردوندیم خونه

ولی خیلی حالم خرابه و استرس دارم

همش میگم نکنه مامانم تومور داره این دکترا میفهمن

پرستارم هی گف بابا این چیزی نیس مگه میشه دکتر نفهمه😭

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
خلاصه بردیمش و ایناحالا تو درمانگاهم افتاد به لرز شدید دوبارهمردم دورمونو گرفتن نوبتشونو دادن به ما ...

وای خاهر منم مثل توعه ببخشید ولی دلم میخواد بزنم دهنش انقد روزای عادی مامانمو اذیت میکنه رفته بودیم مسافرت مامانم خورد زمین بالای ابروش زخم عمیق داشت مام بالای کوهو جنگل بودیم اون خواهرمم ۱۷ سال از من بزرگتره زر زر گریه میکرد گریه داره مگ

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸