2777
2789

یه مشت کثافت خالص

روانیم کردن از خانوادم انقد تاپیک زدم که فکر کنم کل سایت میشناسنم غر نزنید تروخدا تو واقعیت هیچی به بقیه 

نمیگم اینجا فقط میتونم چهار کلمه درد و دل کنم

از مامانم که پشت سرم حرف میزنه و جلو بابام بد میگه ازم

از عمو های بی عقل و احمقم که تعریف دختراشون رو ده تا هم اضافه تر میدن بعد میگن دختر تو اینجوری نیست؟ بابامم میشینه کل کارای منو میگه بجز دلیلشون رو بعدم که میاد با من دعوا کنه تو چرا مثل اینا درس نمیخونی خوش اخلاق نیستی

مگه من از روز اول اینجوری بودم؟ منم خوش اخلاق بودم اگه 

کل فامیل نکبتمون رو دلم میخواد خفه کنم از دم حالم ازشون بهم میخوره خصوصا از دختر عمو هام 

سال به سال نمیخوام ریخت نحس هیچ کدومشون رو ببینم عنترای حرومزاده زندگیمو نابود کردن اینم سرش عوضیا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من خیلی ساده و کسخولههمه جی رو میره میگهعلت عمده فضولی هاشون،اخباری هست که مامانم بهشون گفته

مامان من به فامیل خودش همه چی رو میگه بابام به فامیل خودش

جفتشون یه جور ریدن تو زندگی من بعد مامانم به من میگه هرچیزی رو به هرکسی نگو

مامان من به فامیل خودش همه چی رو میگه بابام به فامیل خودشجفتشون یه جور ریدن تو زندگی من بعد مامانم ب ...

دقیقاااا

متاسفانه منم کم کم دارم شبیه اونا میشم

+قسمت بدماجرا اینه که خاله هام دهن قرص هستن،این وسط فقط مامان من پخمه در اومده

++خاله هام تحت هررر شرایطی پشت بچه هاشون هستن،اما مامان من فقط کارش شده مسخره کردن بچه هاش تو جمع

+++خاله هام همیشه از بچه هاشون به طور اغراق آمیز تعریف میکنن،اما مامان من به دروغ بد گویی میکنه