2777
2789
عنوان

کرمانی های عزیز

98 بازدید | 12 پست

من میخوام بیام کرمان و تنها هم سفر میکنم 

میخام حتما باغ شاهزاده رو ببینم 

ولی خب با مرکز شهر و اقامتگاهم خیلی فاصله داره

و اگه بخوام اسنپ بگیرم رفت و برگشت خیلی میشه 

راه دیگه ای برای رفتن هست ؟

مثلا خط اتوبوس یا تاکسیرانی که هزینه کمتر بشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجاهارو توی خود کرمان پیشنهاد میکنید برم کافه جاهای دیدنی هرچی به ذهنتون رسید

باورت میشه شهرمون عملا هیچ جای دیدنی نداره؟😂 خیابون حمزه رو تازه سنگفرش کردن اونجا بری یکم ابروداری میشه،بازار مسگرا،حمام گنجعلیخان،باغ شازده،میدان ارگ گل داره اگه خواستی برو،کلمپه،کماچ سهن،قطاب بخور،بزقرمه بخور،کافه اروپا پنجشنبه و جمعه ها موسیقی زنده داره و خیلی شلوغ میشه،کافه والا هم داخل برج هزارویک شب خوبه،انشاالله بهت خوش بگذره قشنگم

باورت میشه شهرمون عملا هیچ جای دیدنی نداره؟😂 خیابون حمزه رو تازه سنگفرش کردن اونجا بری یکم ابروداری ...

اقا نمیدونم چرا دلم کشیده کرمانو ببینم 

اصلا مهم نیست 

من خودم دنبال چیز خاصی نمیگردم 

قدم زدن توی بازارای سنتی و دیدن جاهای جدید جالبه برام 

مرسی از راهنماییت عزیزم 

😘🩷

باورت میشه شهرمون عملا هیچ جای دیدنی نداره؟😂 خیابون حمزه رو تازه سنگفرش کردن اونجا بری یکم ابروداری ...

این همه جا چرا میگی نداره

برای ما عادی شده و تکراری مسافر بیاد عادی نیست

میشه بگیشون لطفا فقط توی خود شهر کرمان باشه چون تنهام و ماشینم ندارم نهایت بتونم خود شهرو بگردم

دوستمون گفتن بهتون جاهارو

درکل گفت کرمان جایی نداره میگم برا ما تکراری شدن مسافر بیاد براش جالبه

گلزار شهدا نمیخایی بری؟