2777
2789

بعد از ۲۰-۳۰ سال زندگی بفهمی از اول بهت خیانت میکرده و میکنه..هرجا چندتا زن صیغه ای داره و به زن صیغه ای معروفه اصن

از همه لحاظ برات کم بذاره بجز پول؛ یعنی از لحاظ عاطفی، از لحاظ جنسی،کلا انگار وجود نداره اصن، کاملا بد اخلاق و ناسازگار، حتی باهم غذا نخورید، عین روح که فقط بره بیاد... فقط از لحاظ مالی توپ باشه

اینم بگم از اول ازدواج پولدار نبوده و پا ب پاش با نداریاش ساخته باشی، بچه هاشو تک و تنها بزرگ کرده باشی، عاشقانه همه کار براش کرده باشی.. حالا خیانت و اینارو بفهمی

با دارایی اندک طلاق میگیری؟ یا میمونی و از پولش استفاده میکنی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول خیانت می‌کرده چرا جدا نشدین؟

من باشم همین الان ۳۰ سال هم گذشته جدا میشدم

۳۰ سال خیلی زمان زیادیه

وقتی از لحاظ مالی هزینه می‌کنه شما میبایست تو ۵ سال اول برای خودت پول جمع کنی و بعد جدا شی

یکی اینجوری بود 

موند همسرش فوت کرد دارایی همسر بهش رسید 

الآن طلاق شما روی زندگی بچه هات اثر داره عروس و داماد 

ثروتی هم که بهتون نمیده سنتون هم دیگه از کار کردن و مستقل شدن گذشته 

بمون و خودت رو بزن به ندانستن فقط برای خودت همیشه پس انداز داشته باش

وقتی وضع مالیش خیلی خوب باشه مهریمو راحت میگیرم و جدا میشم

اخه فکر کردی با مهریه چه زندگی میشه کرد تو ۵۰ سالگی؟ مهریه درحد ۱-۲ میلیارد

از اون رفاه مالی میشه یهو رفت تو نداری؟

نمیده زرنگ تر از این حرفاست.. حتی هرچی داری هم ممکنه ازت پس بگیره

مهریت چقدره؟ سعی کن خرش کنی خونه ای ماشینی چیزی بزنه به نامت یا یه مدت خودت برو با پولاش طلا بخر و سکه قایم کن پس انداز بشه برات بعد از طلاقت

چون تو با بد؛ بد کنی پس فرق چیست؟! 🪸اگه شد بدی بهت، رفتُ شد غریبه🖤زندگی همینه:) یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس🎼