2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرخواهرم اینجوربود جداشدن

جوری ک همه تعجب میکردن اصلا خواهرم بله داده انقدر پایین تربود ولی بشدت ادعا داشت قد۱۶۲بود خواهرم قد۱۷۰خوشکل موندیم هنوز عاشقش چیش بود ازبین اونهمه خواستگار

شوهرخواهرم اینجوربود جداشدنجوری ک همه تعجب میکردن اصلا خواهرم بله داده انقدر پایین تربود ولی بشدت اد ...

منم تازه دوماه ازدواج كردم و هرچي ميگذره ميبينم اخلاقاش و خود شيفتگيش داره اذيتم ميكنه 

این با اعتماد به نفس نیست اعتماد به سقف هست اعتماد به نفس کاذب داره باید حالشو بگیری

امروز دعوامون شد توپيدم بهش سر وسايلي كه اورده خيلي حساس و امروز من پريود شدم و كيسه ابگرم سرش فك كنم باز بود و تخت و خيس كرد كلي قيافه گرفته بود كه چرا تختش خيس شده گفت ادم نبايد شلخته باشه منم گفتم ديروز مگه در ماكروفر شكوندي من چيزي گفتم ولي تو نديد بديد و بخيلي سر وسايلت و واقعا همينطوره 

ازخوشگلی چیزی کم نداره شاغله مدل میکاپ ولباسم هستموندیم چطور اون انقدپایین تربود مخشوزد بعضی مردا بل ...

دخترا وابسته مردای بد میشن چون خوب بلدن احساساتشونو تحریک کنن

بدیه روزای خوب اینه که بعدا میفهمی روزای خوبی بودن...!
ازخوشگلی چیزی کم نداره شاغله مدل میکاپ ولباسم هستموندیم چطور اون انقدپایین تربود مخشوزد بعضی مردا بل ...

مشكل اصلي خود ما خانوما هستيم منم خودم ميدونم خيلي از همسرم سر تر هستم و ارزشم خيلي بالاتر ولي اعتماد به نفسمون كمه 

نه الان همسر من ادم بدي نيست ولي خوب اين اخلاقا تو مخيش روانيم ميكنه

شمارو نمیگم 

ولی شما باهاش صحبت کن اگه از اول این شخصیتی نبوده باشه بتونه خودشو تغییر بده

بدیه روزای خوب اینه که بعدا میفهمی روزای خوبی بودن...!