2777
2789

ماجرا از این قرازه که ظهری برام این پیام رو فرستاد:

عصری باید برم... !!!!

ماموریت اداری

ماشین اداره کل میاد دنبالم !

ساعت حرکت و مابقی جزئیات در ادامه اطلاع رسانی خواهد شد.

این پیام را ظهر برای من فرستاده.پسرم را از مدرسه آورده بود ولی نمی اومد توی خونه با تلفن صحبت می کرد، از پسرم پرسیدم چرا نمیاد؟ گفت داره هماهنگ می کنه بره.... (اسم یه شهری که چند صد کیلومتر فاصله داره). 

بعد اومد تو و دیدم هیچی نمیگه.خیلی هم خوشحال بود. 

بعد گفتم داری میری فلان جا؟ گفت yes I do. 

هر وقت می خواد پنهون کاری کنه این اداها رو در میاره. بعد ما برای فردا چند تا کار اداری هماعنگ کرده بودیم که بریم انجام بدیم. گفتم ما که کار داریم. خودت حتما داوطلب شدی که بری. گفت آره اینکه خودم هم کرم ریختم بی تاثیر نبوده. گفتم ماموریت برا چی هست؟گفت چیزی نگفتن معلوم نیست. هر چی دیگه هم پرسیدم یا به نشنیدن میزد خودش رو یا بعد چند بار پرسبدن سربالا جواب میداد.

خلاصه همینا رو هم که نوشتم سربالا جواب داد.

کلا مثل بی خانواده ها رفتار می کنه و خیلی هم خاله زنک و ماجراجو هست، یعنی نه اینکه فرد مهمی باشه و نیاز باشه بره ماموریت، نه هیچ کی قبول نمی کنه، بعد از مرکز استان زنگ میزنن میدونن این منتظره بگن بیا بریم و بره بهش زنگ میزنن. 

شب هم بدون اینکه چیزی بگه یه دفعه غیب شده و دیگه پسرم بهش زنگ زد گفته تو راهه. 

شما بودین چه واکنشی نشون میدادین؟ دفعه اولش هم نیست که این کار رو می کنه.هیچ هماهنگی ای نمی کنه کارهاش رو. 

بعد هم که رفته هی دستور که بچه را ببر مدرسه، بیارش، فلان کار را انجام بده در صورتی که من اصلا نمی دونم دقیقا برا چی رفته ماموریت؟؟؟ 

هیچ سمت و پست و مسئولیتی نداره که لازم باشه بره.

چه جوری کارش رو تلافی کنم؟ آحر هفته از طرف محل کارم مرلسمی با خانواده دعوت هستم. تنهایی با پسرم برم بابت این رفتارش؟ به نظرتون چرا اینجوری رفتار می کنه؟ 

بنظرم شخصیت همسر شما طوری هست که دوست داره تو اجتماع باشه و نقش های مختلف بپذیره،

بذار از طریق همین ماموریت ها و جلسات ،این احساس رو تو خودش پاسخ بده ،

وگرنه بداخلاق میشه و زندگی خودتون به هم میریزه 

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا تو نی نی سایت زندگیا یه جوریه انگار فیلم سینمایی میبینیم؟  البته زندگیه هرکس خودش یه فیلمه نباید تعجب کرد.  ولی اعصابم از دست شوهرت خورد شد😤

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜

مراسم و باپسرت برو

حالا که اینجور کرده بهش به هیچ عنوان زنگ نزن که حالش و‌بپرسی پسرت دلش خواست زنگ بزنه

اونم زنگ زد بده بچت جواب بده

یکی درمیون هم تماساش و جواب ندن

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

خیلی خیلی مشکوکه.مطمئنی از طرف کارش رفته.

ایکاش از محل کارش تحقیق میکردی.

حسم میگه نقش بازی میکنه برات.شاید الکی با تلفن حرف میزنه....

میتونی یه تحقیق کنی که ببینی این از طرف کارش رفته یانه

بهش این پیامو بده

بگو میدونم خیلی زحمت می کشی برا خونه کار میکنی

دلم برات تنگ میشه

کاش میدونستم کجا میری

بدون تو خیلی سخت میگذره

ببین استاتر بخوای جنگ راه بندازی خیلی بدتر میشه

خدایا تمام امیدم تویی رهام نکن🙏

بنظرم شخصیت همسر شما طوری هست که دوست داره تو اجتماع باشه و نقش های مختلف بپذیره،بذار از طریق همین م ...

کلا اخلاق نداره. باید ببینه اولویتش چیه؟ 

زحمت های یه زندگی متاهلی و بچه و... را بندازه رو دوش من بره پی خاله زنک بازی اش، خب من هم کم میارم و نمی تونم.

یعنی چی؟ تلافیه چی رو کنی دقیقا؟ ماموریت میره دیگه. میخوای بشینه خونه ور دلت بیکار و علاف از آسمون براتون مائده آسمانی بیاد؟ الکی جو نده. پسرت هم مستقل بار بیار که یاد بگیره مثه پدرش واسه ۱ ریال حلال، چند صد کیلومتر اونورتر بره نه اینکه دزدی کنه یا بره سراغ مشاغل کثیف. حستم به شوهرت درست کن و از افکار الکی انتقام خارج شو. خدا رو هم شکر کن.

بهش این پیامو بدهبگو میدونم خیلی زحمت می کشی برا خونه کار میکنیدلم برات تنگ میشهکاش میدونستم کجا میر ...

نه بابا لیاقت این حرفها رو نداره. 

اتفاقا خیلی تن پرور و بی مسئولیته. 

خودم دو شیفت شاغلم و تمام زحمت ها و بار زندوی روی دوش خودم هست. 

اصلا من هم بفرستم اینا رو، خودش خنده اش می گیره. چون میدونه کی عست و چه کارا کرده و می کنه. 

چرا تو نی نی سایت زندگیا یه جوریه انگار فیلم سینمایی میبینیم؟ البته زندگیه هرکس خودش یه فیلمه نباید ...

من خودم هم خیلی از دستش ناراحتم.خیلی خیلی. ازمون مهمی هم دارم. از ظهر تا الان از بس فکر و خیال و ناراحتی داشتم هیچی نخوندم.