sahar_sun مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 279 عنوان ده روزه کات کردم پشیمونم 😞 2444 بازدید | 169 پست سلام من یه توضیح در مورد رابطه مون و علت جدایی میدم خوشحال میشم اونایی که تجربه دارن راهنماییم کننکه بدونم کارم درست بود یا اشتباه 🌺 و خدایی که به شدت کافیست…🌿 1404/02/16 | 23:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1382zahra_mmd عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 622 نوشتی لایک کن و مرا نی نی یار تورو جان جدت نترکون با شماره مامانه دوسپسرم اومدم:)))
sahar_sun مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 279 بچه ها الان ده روزه میشه کات کردمیکسال باهم بودیم تو این یکسال شاید بالای ۱۰ ۱۵ بار قهر و آشتی داشتیم قهرهامون ولی طولانی نمیشد نهایت و خدایی که به شدت کافیست…🌿
sahar_sun مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 279 تنها قهر طولانی مون سه هفته بود که اونم خودش پیام داد و ابراز دلتنگی کرد و برگشتیم من خیلی آدم مغروری هستم حالا حالا عاشق نمیشم یعنی بخوام دقیق و خدایی که به شدت کافیست…🌿
sahar_sun مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 279 ولی از وقتی با این آدم آشنا شدم اصن هیچ کسی به چشمم نمیاد نمیدونم اسمش عشقه یا وابستگیه یا چیهولی اینو میدونم که نمیتونم دوری این بشر و تحمل کنم 🥲 و خدایی که به شدت کافیست…🌿
sahar_sun مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 279 حدودا ۴ ۵ ماه طول کشید که این آدم بتونه منو عاشق خودش کنه اوایل کاملا خنثی بودم کلمات عاشقانه ای بود که از طرف اون سرازیر میشد و من هیچ نهایت احساسم این بود که میگفتم منم همینطور😅 و خدایی که به شدت کافیست…🌿
sahar_sun مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 279 کلمه ی دوستت دارم رو تا حالا برای کسی به کار نبرده بودم بالاخره منو عاشق خودش کرداینم بگم که ۳ ماه بعد رابطه گفت به طور جدی قصد ازدواج داره و منتظر اوکی دادن من بود و خدایی که به شدت کافیست…🌿
sahar_sun مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 279 تا همین چند وقت پیش همه چی خوب بود که یهو متوجه تغییر رفتارش شدم آدمی که از هر فرصتی برای پیام دادن استفاده میکردتا از خواب بیدار میشد پیام میداد در طول روز هر یکساعت یک پیام عاشقانه 🥲 و خدایی که به شدت کافیست…🌿
sahar_sun مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 279 حتی چند بار از داخل حمام پیام داده بود 😅میگفت دلم نمیاد وقتی آنلاینی گوشی رو بزارم زمینولی یک ماه اخیر کلا عوض شدپیام هامو هر ۵ ساعت یکبار سین میزد و خدایی که به شدت کافیست…🌿
sahar_sun مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 279 حس میکردم خیلی چیزها رو نمیگه خودش میگفت قرض و بدهی زیاد دارم و سرم خیلی شلوغه ولی من با توجه به شناخت یکساله ای که ازش داشتم و خدایی که به شدت کافیست…🌿
sahar_sun مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 279 تند تند تایپ کن چرا نمیشه تو یه پیام فرستاد !؟☹️ و خدایی که به شدت کافیست…🌿