2777
2789

امپولاش گرون بود اما بیمه داشتن

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

داییم بود خدارحمتش کنه خودش داشت ۲تا از داییامم کمک میکردن 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم تحت پوشش کمیته امداد شد 

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

طلا فروخت

ما و داداشاش و پدرش و پسراش و دختراش همه کمک کردیم کاش میموند..... 

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

ازمانش نوشتن ۲۰ ملیون با بیمه هم قبول نمیکنن ازاده

برید هلال احمر از اونا کمک بخواید 

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

مامانم سرطان خون داره

اول بار داروهاش رو ۲۵تومن گرفتیم

بار دوم ۱۶

بار سوم ۱۴

و ما بقی رایگان

ولی پول ازمایشات رو‌میده که اولش گرون بودن مثلا ۱۶.  ۸.  ۴ و نیم ولی الان حدود یه تومن

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿

ازمانش نوشتن ۲۰ ملیون با بیمه هم قبول نمیکنن ازاده

سرطان چی دارن؟

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

چه کسایی رو شامل میشه کلا رایگان بود از خواهرتون

خواهرم شوهر داره شهر دیگه ایی هم زندگی میکنن ولی اوضاع مالی خوبی نداره اومد شهرما مداوا بشه رفت کمیته امداد و هلال احمر بهش کمک کردن تا جایی ک میدونم هزینه هاش رایگانه ازمایشاش فقط پولیه اونم قبضاشو ببری کمیته پولشو واریز میکنه

همه بدن رو درگیر کرده نمیدونن از کجا شه

خدا شفاش بده

بیمار ما ۶ ماه بیشتر دووم نیاورد

آخ دلم براش تنگ شد