2777
2789
عنوان

مامانایی ک بچه اوتیسمی دارین جان همون بچتون بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2754 بازدید | 157 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم به جای. مهد تا میتونی ببرش خانه بازی

خیلی هزینش بالاست. من فقط در ماه پونزده میلیون کار درمانی و گفتار درمانی و روانپزشک و دارو میبرمش. نمیومنه برام

کیم نه بیلیر. کیم نه چکیر . مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووو

خداکنه سنجشو قبول بشه قرض میکنم میبرمش غیر انتفاعی حداقل بخاطر پول دو تاکلمه یاد بگسره. بقران یک هفت ...

از فکر غیر انتفاعی دربیا اونجا چون پول میدن هر روز عذرت رو می‌خوان 

اگه بتونی آموزش پذیرش کنی سنجش قبول میشه نتونی بشینه تو اتاق جواب مربی سنجش رو بدون حضورت بده ردش میکنن باهاش کار کن 

چند ساله است؟ هیچ پیشرفتی داشته این سالها؟ بعضی از شهرهای بزرگ مدارس کودکان اوتیسم دارند.‌

چهارسالشه

طوطی وار حفظمیکنه

جای فعل و فاعلو عوض کنی دیگه معنی سوالتو نمیفهمه. اینجاکوفتم نداره چ برسه مدرسه اوتیسم

ب قران مجید مستاجرم. هزینه های کار درمانی و گفتار درمانی.و داروهاشو یا بدبختی جور میکنم. خرید خونه ر ...

خدا نکنه می‌دونم منم بردم کار درمانی می‌دونم ولی این نیم ساعت ها معجزه نمیکنه آوردی خونه بشین هر روز باهاش همون ها رو تمرین تکرار کن 

از فکر غیر انتفاعی دربیا اونجا چون پول میدن هر روز عذرت رو می‌خوان اگه بتونی آموزش پذیرش کنی سنجش قب ...

دعا کن براش جان عزیزت

من همه وقتم برا بچمه. دیگه نمیدونم چکنم

خدا نکنه می‌دونم منم بردم کار درمانی می‌دونم ولی این نیم ساعت ها معجزه نمیکنه آوردی خونه بشین هر روز ...

خیلی کار میکنم. افسرده شدم دیگهـ. کاش بمیرم

دعا کن براش جان عزیزتمن همه وقتم برا بچمه. دیگه نمیدونم چکنم

هیچی فقط باید این حقیقت خیلی خیلی تلخ رو قبول کنیم که همینه که هست با بقیه فرق داره قراره تو جامعه ضربه پذیر باشه و اینکه ما هر روز غصه بخوریم گریه کنیم 

حالا بچه شما خیلی کوچیکه هر شرایطی داره اینجور که نمی‌مونه اگه رسیدگی کنی که داری می‌کنی قطعا پیشرفت های می‌کنه کم کم صبور باش درست بشه 

شمام برای پسرم دعا کن 

بله حتما ایشالا خوب بشن مگه برای خدا کاری داره

چهارسالشهطوطی وار حفظمیکنهجای فعل و فاعلو عوض کنی دیگه معنی سوالتو نمیفهمه. اینجاکوفتم نداره چ برسه ...

کوچکه هنوز، دستشویی رفتن را یاد می گیره. بیشتر صبور باشید.‌ براش کتاب بخونید. بازی هایی که رل های مختلف دارید بازی کنید. مثلا نقش دو تا دوست، مربی و دانش اموز و با بازی بهش اموزش بدین. اصلا سخت نگیرید. 

این هل دادن بچه ها، احتمالا به خاطر اینه که نمی تونه احساساتش را راحت بروز بده. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
این حرفا چیه اول راه واین همه تسلیم وسرخوردگی داری شاید فردا اصلا بچت شفا پیدا کرد یا با همون مشکل ی ...

خیلی کار میکنم. یک ساله تحت درمانه. ولی چرا من باید بچم رفتار ش آنرمال باشه. بابا من کشش ندارم اصلا من ضعیفم منو چ ب اوتیسم لعنتی

کوچکه هنوز، دستشویی رفتن را یاد می گیره. بیشتر صبور باشید.‌ براش کتاب بخونید. بازی هایی که رل های مخ ...

نمیدونم

اصلا علاقه خاصی ب هول دادن داره. تو پیاده رو میدوئه ناغافل مردمو هول میده

هیچی فقط باید این حقیقت خیلی خیلی تلخ رو قبول کنیم که همینه که هست با بقیه فرق داره قراره تو جامعه ض ...

پسر سما مشکلش چیه

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

خیلی کار میکنم. افسرده شدم دیگهـ. کاش بمیرم

خوب به مرور تمرین تکرار کنی نتیجه میده کن روزی چهار ساعت نیستم مهارت های تعادلی حرکتی باهاش تمرین می‌کردم توشش سالکی الان می‌تونه انجام بده 

دوتا کمد فقط بازی فکری داره 

گذاشتم موسیقی سنتور یاد بگیره و..

ولی هر روز باهاش داستان دارم لج می‌کنه عصبی میشه حساسه حرف گوش نمی‌ده