2777
2789
عنوان

خاستگار

73 بازدید | 10 پست

خانما من یکیار ازدواج کردم و جدا شدم وضع مالی متوسطی داریم پدرم فوت شده و من همراه مادرم زندگی میکنم 

به صورت سنتی با اقایی اشنا شدم که وضع مالی خوبی دارن تقریبا و یک دختر ۱۰ساله دارن که با خودشون زندگی میکنن 

محیط زندگی ما کوچیک و تحقیق کردن راحته چند مرتبه تحقیق کردیم همه خوب گفتن از خانواده و خود اون اقا 

فقط خانوادم سر جریان بچه ی کم دو دل هستن 

من سوالی که از شما دارم اینه ک بهم بگید چ جوری بیشتر اشنا بشم کجاها قرار بزارم اهل کافه رفتن هم نیستم جلسه چندم بگم بیان خونمون با خانواده چ مدت اشنایی لازمه 

نمیتونم دقیق بگم یا ن

ولی خوب به بچه فکر کن

همیشه تو این سن نمی‌مونه ، همیشه قوقولی نیس 

به نظرم بیشتر از طرف با دختر وقت بگذرون تا اخلاقش بیاد دستت

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما یکبار شکست خوردی. عجله نکنننننننن. خوووووووب تاکید میکنم خوووووووب بشناس بعد. 

از خسیس بودنش بگیر تا رفتارش با دخترش و دلیل طلاقش. 

به نظرم‌ اون بچه حق داره با پدرش باشه. نمیشه که جداشون کرد.  

من یه زن عمو داشتم از عموم جدا شد دختر عمومم باهاش زندگی میکرد الان ازدواج کرده اقا هم یه دختر داره. دختر عموم و دخترش خیلی هم باهم خوبن. تازه زن عموی سابقم بچه دار شده. خیلی زن خوبی بود. خوشبخت باشه ان شالله.

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
یعنی ی نظر شما تنهایی برم دنبالش بریم پارک و استخر

استخر و ن خطرناکه ، بچه مردم😁

ولی بعد تایید اقا

یه جلسه با دختره یه روز گردش ببر ببین میتونی باهاش کنار بیای یه عمر قرار کنارش باشیاااا

لطفاً سر این قضیه هم باهاش با منطق برخورد کن شرایطو بسنج

ببین اصلا باهات کنار میاد ؟ میتونید همدیگرو قبول کنید وو  ..... یا ن ؟

تا خدایی نکرده ن بچه آسیب ببینه ن شما ♥️

امیدوارم خوشبخت بشی و هرچی به صلاح پیش بیاد برات 😘

راستی عروس شدی واسه منم دعا کن به آرزوم برسم ، خدا تازه عروسارو خیلیی دوس داره 😁

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

برای بیشتر آشنا شدن با طرف، بهتره که با هم بیرون برید. مثلاً یه پارک یا یه مکان عمومی که بتونید صحبت کنید و راحت باشه. اینکه بخواید اولین قرار رو خونتون بذارید ممکنه خیلی رسمی به نظر برسه. شاید بعد از چند ملاقات بهتری، بتونید با خانواده‌ها آشنا بشید. به مدت زمان هم بستگی به خودتون داره، ولی معمولاً چند هفته آشنایی برای داشتن یه شناخت اولیه خوبه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!