2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکسته😭

78 بازدید | 6 پست

اززندگیم هیچ شانسی نیاوردم ازخانوادم ازهمسرم😔

نمیدونم چراا هیچکس دوسم نداره😔

نه خودمو نه همسرمو

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
چرا اینطور فکر میکنی

چون کاملا فرق میزارن بین منو خواهرم😞چون شوهرم وضع مالیش بده نمیتونسته تا الان بریم سرخونه زندگیمون بابام نشسته پیش داماد جدید که هنوز تازه میخان عقدکنن بدهمسرمو گفته پیش همه بدشو گفته😞فقط بخاطراینکه پول نداره دلم بدشکسته کاش میمردم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون کاملا فرق میزارن بین منو خواهرم😞چون شوهرم وضع مالیش بده نمیتونسته تا الان بریم سرخونه زندگیمون ...

خدانکنه عزیزم این حرفو نزن . اولا اینکه شما قبل از ازدواج با همسرتون باید چشماتو باز میکردی و فکر اینجاشم میکردی

حالا چیزی ک شده ناراحتی نداره جای اینکه بشینی غصه بخوری با همسرت فکراتونو بریزین رو هم کار‌کاسبی راه بندازین

پدرتو که‌نمیتونی کاری کنی ولی همسرتو چرا

گیتار میزنن با تارهای عصبیت پس توام فوتشون کن با ساز دهنیت

خدانکنه عزیزم این حرفو نزن . اولا اینکه شما قبل از ازدواج با همسرتون باید چشماتو باز میکردی و فکر ای ...

منو همسرم ازصفر صفر شروع کردیم هیچی نداشت صفرمطلق بود اماالان خداروشکر با قرض و قسط تونست یه خونه کوچیک بخره میدونم قرض کرده اماخب قرضو بالاخره میدیم😔😔همسرم پدر نداره دست تنهاس هیچکسیو نداره کمکش کنه

منو همسرم ازصفر صفر شروع کردیم هیچی نداشت صفرمطلق بود اماالان خداروشکر با قرض و قسط تونست یه خونه کو ...

خانم دختردایی منم وضع شمارو داشت حتی بدتر تاجایی که شوهرش خودشو حلق اویز کرد دیر میرسیدن مرده بود

رفتن یه مغازه کوچیک نزدیک یه مدرسه اجاره کردن فست فودی زدن

الان روزی ۳ تومن درامد دارن

پژوپارس خریدن خونه تو بهترین مکان خریدن

خودتو نباز ، از پدر که شانس نیاوردی حداقل بچسب به همسرت درستش کن

گیتار میزنن با تارهای عصبیت پس توام فوتشون کن با ساز دهنیت

خانم دختردایی منم وضع شمارو داشت حتی بدتر تاجایی که شوهرش خودشو حلق اویز کرد دیر میرسیدن مرده بودرفت ...

چجوری باکدوم پول😔هرچی داشتم داد بهش بده ب قسط خونه بازم قسط خونه مونده😞😔

میخاست کارگاه بزنه اماهزینش بالاس