2777
2789

من بعد از عقد دیدم کلا رفتار نامزدم برگشته خیلی بد دل و شکاک بود واقعا دیگه از دستش عاصی بودم منو می‌برد تو بیابون باهام دعوا میکرد که چرا استوری روز پدر و روز مرد تو اینستا گذاشتی و از من اجازه نگرفتی این یه نمونه کوچیکش بود

اکه خوابم می‌آید که من کاری کردم دیگه حرفمو باور نمیکرد و فکر میمرد واقعا یه کاری انجام دادم

از ترسش میرفتم دسشویی هم گوشی می‌بردم جون اگه پیام میداد نبودم کلی باهام دعوا میکرد که کجایی و داری با کی چت میکنی باور هم نمیکرد

رفتیم مشاوره فهمیدم پارانوئید داره حتی دارو هم مصرف میکرد و نگفته بودن دستاش می‌لرزید و عرق میکرد 

تصمیم گرفتم به طلاق توافقی 

موقع طلاق گفتم هیچی نمیخوام طلاها تونم میدم 40  بیاید توافقی نیومدن گفتن باید خسارت بدین بعد هم رفتن شکایت کردن برای 70 گرم طلا یعنی طلاهای فامیلام که سر عقد دادن و طلایی که بابام بهم داد حتی انگشتری که سر خرید برای جاریم هم خریده بودن رو هم کاغذ خرید برده بودن منم گفتم اگه تونستین بگیرید و دیگه بهشون طلا ندادم دادگاهم دادخواست دادم به نفعم شد مهریه هم بهم تعلق میگرفت که اومدن گفتن بیا توافقی نمیخوایم چیزی منم از مهریه و همه چی گذشتم و رفتم توافق کردم ولی طلاهارو ندادم

واقعا حقم نبوده این طلاها؟پش چرا بعضیا تو نینی سایت میگن چمیدونم دزدی و اشتباه بوده گرفتی و بهشون ضرر زدی و زرنگ بازی در اوردی😐😐😐😐چرا یکیم که حقش رو میگیره اینطوری میگید؟تازه چیزی نگرفتم ازشون یعنی اشتباه کردم و دزدیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا خوبکاری کردی

پروها رفتن ازت شکایت کردن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

دزدی؟!!!!! طرف گندزده ب زندگیمون کدوم دزدی؟!!! دوسال عقدم من باهام بازی کرد هرعلطی کرد منم محال طلاهاروبدم رفتم عوصشون کردم مهریمم بایدبده تادیگ هوس کثافت کاری نکنه

کاربریمودیدین برای زندگیم دعا کنید نیاز دارم ب دعاهاتون🙏🏻🌻

نه اصلا 

اون عمری که تلف شد 

تجربه بدی که داشتی 

آسیبی که دیدی 

اینارو باید برات جبران میکردن 

اصلا اشتباه و مشکل از جانب هر کس باشه باید هزینه شو بده 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

شیر مادر و نان پدرت حلالت. درس عبرتشون شد واسه پسر بیمار زن نگیرن

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏