2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

28 بازدید | 3 پست

یکی از پسرای فامیل پدریه و آیدی اینستا مو از پیج داییم گرفتها یشون فالو کرده بنده رو ولی من فالو بک نزدم ایشون اهنگ ها و یا دو بیتی های عاشقانه میفرستاد و پاسخی نمیدادم.بعد از سه هفته که سه تا کلیپ در نصفه شبهای مختلف ( دو تاش سه صبح و یکی دو صبح)فرستاد پیم دادم که:حتما باید بلاک کنم که شما پیم ندین؟ایشون نوشت شرمنده ببخشید دیگه کلیپ نمیفرستم اهنگهایی که فرستاده ریمیکیسه:حس میکنم بازم مسی آشولاش بودم این چن ماه نه روشنی نه دسترسی چرا میشه تحملش کرد نری بیوفتی با کسی.......یکی دیگه هم این بود:عاقبت از عشق تو اهل کلیسا میشوم میکشم دست از مسلمانی مسیحا میشوم انقدر بر کشتی عشقت نشینم روز و شبیا به عشقت می رسم یا غرق دریا میشوم بعد که دیده بود محل نمیدم کلیپ فرستاده بود:ز هوشیاران عالم هر که را دیدم غمی دارد فکر نکن نمیفهمم آره میفهمم خودمو زدم به نفهمیدن 

ضمنا پسر لاشی و هولی هم نیس .منظوری داره ینی؟

همونی که مثل دستاش سرد بود :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تازه من کنکور داشتم شب قبلش یه طومار پیام داده که نگران نباش موفق میشی و...

چند ماه قبلش توی نوتهای اینستا نوشت ه بودم دلم برای رفیقام تنگ شده و ... ریپلای کرد موفق میشی با هم جشن میگیریم:////

همونی که مثل دستاش سرد بود :)