2777
2789
عنوان

دعای نی نی سایتی ها مثل معجزه اس😍

138 بازدید | 21 پست

بهتون گفتم مصاحبه دارم خببب قبول شدم 🥺😍 الان دعا کنید این سه روز آزمایشی برام خوب باشه و استخدام قطعی بشم و برای امضام هم با دل صافتون دعا کنید 🥲❤️

دعا کنید به اونی که دوسش دارم برسم ✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿۱﴾

چون يارى خدا و پيروزى فرا رسد (۱)

وَرَأَيْتَ النَّاسَ يَدْخُلُونَ فِي دِينِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿۲﴾

و ببينى كه مردم دسته‏ دسته در دين خدا درآيند (۲)

فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ كَانَ تَوَّابًا ﴿۳﴾

پس به ستايش پروردگارت نيايشگر باش و از او آمرزش خواه كه وى همواره توبه‏ پذير است (۳)

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

تروخدا واسه قبولی مامایی منم دعا کنید

به این رشته علاقه داری ؟ راستش زیاد رشته خوبی نیست🥲 قبلش حتما حتما خیلیییی راجبش تحقیق کن که پشیمون نشی خواهر من ماماعه با کلی سختی الان تو بهداشت کار میکنه خداروشکر الان اوکیه ولی من حتی برای انتخاب رشته هم این رشته رو انتخاب نمیکنم اصلا، بخاطر اینکه شرایطش رو دیدم ، نمیگم رشته بدیه شاید واسه تو بهترین رشته باشه اصلا ولی حتما راجبش تحقیق کن قبلش، مثلا همین تاپیک های نی نی سایت رو راجب رشته مامایی چک کن از چند نفر که خودشون این رشته رو دارن بپرس ببین شرایط اونا چطور بوده.

انشالله موفق بشی عزیزم🩷

به این رشته علاقه داری ؟ راستش زیاد رشته خوبی نیست🥲 قبلش حتما حتما خیلیییی راجبش تحقیق کن که پشیمون ...

راستش تنها دلیل اومدنم به تجربی همین بود از صمیم قلب دوستش دارم از خدامه قبول شم ولی ته دلم میگه نمیشه خیلی دوستش دارم مرسی ازتون که نظرتون رو گفتید حق با شماست ولی نمی‌دونم چرا دیونه وار عاشق این رستم🥹

راستش تنها دلیل اومدنم به تجربی همین بود از صمیم قلب دوستش دارم از خدامه قبول شم ولی ته دلم میگه نمی ...

اگه علاقه داری برو حتما ولی بدون شرایط سختی داره و مثل یه پرستار باهات رفتار میشه تو بیمارستان، شیفت داری حتی شیف شب ، آمپول باید بزنی براشون و همه کارایی که پرستارا میکنن. خواهرم تو کیلینیک زیبایی هم کار کرد بعد از اون ( میخوام بگم فکر نکنی تا درست تموم شد میری سرکاری که مربوط به رشته خودته ممکنه اینطور نشه بخاطر شرایط کاری و ... ) از یه طرف اینطوریم نیست که بعد از طرحت بیمارستان صد در صد استخدامت کنه.

برای بهداشت هم باید ازمون بدی و شب و روز درس بخونی. دوست خواهرم با اینکه کلیییی درس خونده بود قبول نشد و یه نفر با پارتی بازی جاش رو گرفت🥲

من خودم به دارو علاقه دارم فقط همین رشته رو میخوام ولی دیدم خیلی ازش بد گفتن با وجود این چون علاقه دارم با همه شرایطش حاضرم کنار بیام حتما میخوام این رشته رو انتخاب کنم.

برات دعا میکنم انشالله به خواستت برسی و شرایط عالی داشته باشی🩷

اگه علاقه داری برو حتما ولی بدون شرایط سختی داره و مثل یه پرستار باهات رفتار میشه تو بیمارستان، شیفت ...

بله درسته اره همینطوره متاسفانه جایگاه هیچ شغلی سرجاش نیست و منم می‌دونم آینده نداره نمی‌دونم چرا نمیتونم قبول کنم شمام پشت کنکوری هستید؟