2777
2789

بعد تیکه تیکه گوله کوله میشد وقتی رو صورتم ماساژ میدادم الانم خیلی میسوزه! کسی میدونه چرا یا طبیعیه

ما انسان ها و همه چیز را نه آنطور که هستند، بلکه آنطور که هستیم می بینیم. 👁️
اسنس حلزون مال قبل از سرمه نه بعدش بعد از سرم مرطوب کننده بزن

قبلشم زدم باز میسوزونه صورتمو حس میکنم این دوتا به هم نمیسازن ارزونم نخریدمشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیکشون خیلی زیاد شده ولی من خودم دفعه ی اول که زدم بعدش هیالورونیک نزدم خیلی سوختم دفعه ی دوم بعدش ه ...

یکم مرطوب کننده میزنم ببینم سوزشش کمتر میشه

هیالورنیک ابرسانه ولی با مرطوب کننده هم امتحان کنولی بجای اسنس حلزون باید اسنس هیالورونیک اسید میگرف ...

اون موقع تعریف اینو زیاد شنیده بودم چون صورتم مستعد جوشه و منافذ باز داره

صورتت نمدار باشه آبرسان بزن بعد چند دقیقه نیاسینامید رو بزن

و یک ساعت بعد مرطوب کننده 

اولش که از سرم استفاده میکنی پوسته دادن و سوزش طبیعیه تا پوستت عادت کنه

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
نه اتفاقا این هیچ اثری نمیذاره روی جوش و منافذ حتی آبرسانی خیلی کمی داره

یه آبرسان قوی برای پوست چرب بهم معرفی میکنید؟ تا مرز ۱ تومن

میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .