2777
2789

عزیزم خوشبخت باشی

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

اتفاقن برا من بد کذشتتتت

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مبارکه عزیزم 

منم شهریور عروسیمه 

دعا کن به بهترین نحو باشه و از لحاظ مالی کم نیاریم

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان میرسد امید دواست☁️☺️کاربر سال ۹۶

خاطره ای ندارم

شاید برا اینک ک مجردم؟🦦🐰

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

مبارکه 😍 

زیباترین خاطره ام این بود ک با مادرم و پدرم یه دور رقصیدم رقص با مادر عروس و پدر عروس داشتم😃 

و قسمت تانگو با همسرم برام زیباترین قسمت بود

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
مبارکه 😍 زیباترین خاطره ام این بود ک با مادرم و پدرم یه دور رقصیدم رقص با مادر عروس و پدر عروس داشت ...

مرسی عزیزمم

اخیی چقدر قشنگ 

منم با بابام رقصیدم و خیلی خوب بود