2777
2789
عنوان

خانم هایی ک تو اقدامم یه لحظه میاین

162 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها.من از آخرین روز تخمک گذاریم سینه هام ورم کرد و هاله ش پررنگ شد ونوکش میسوزه گاهگاه .و من در اقدام نیستم..کسی میدونه علائم بارداری یا نه .چون من حدقل ۱۰ روز قبل پری سینه درد داشتم.حالت تهوع هم همون چند روز بعد تخمک گذاریم خیلی شدید بود ولی الانم دارم کمتره

تنهاااااااااااااترین.کاش یه نی نی بیاد بشه نور امیدم👶

منم یه هفته قبل موعدم علایم شدید درد پریودی دردسینه هاروداشتم ،من پریودام خبیلی نامنظمه بعدعلایمم ادامه پیداکرد دیگه پریودنشدم ولی دردسینه ودل دردم رفته رفته کم شد الان باردارم و ویارم شروع شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه هفته قبل موعدم علایم شدید درد پریودی دردسینه هاروداشتم ،من پریودام خبیلی نامنظمه بعدعلایمم اد ...

اخی مبارکت باشه عزیزم.به نظرت فردا هم بیبی چک بزنم تا صبر کنم تا مودم ...؟

علائم اولیه بارداری و پریودی خیلی شبیه همه

واقعا نمی‌شه قطعی گفت

نه بی‌بی چک هم الان جواب درست نمی‌ده زوده

اگر عجله داری و نگرانی فردا برو آزمایش خون بده وگرنه صبرکن تا موعدت ببین پریود میشی یا نه

علائم اولیه بارداری و پریودی خیلی شبیه همهواقعا نمی‌شه قطعی گفتنه بی‌بی چک هم الان جواب درست نمی‌ده ...

واقعا خیلی نگرانم ..همش لحظه شماری میکنم تا مودم شه ...من سینه دردم از روز تخمک گذاری شروع شده .واسه شما هم اینطوری بود؟

واقعا خیلی نگرانم ..همش لحظه شماری میکنم تا مودم شه ...من سینه دردم از روز تخمک گذاری شروع شده .واسه ...

من راستش تا ۸ هفته هیچ علامتی نداشتم فقط چون پریودم عقب افتاد متوجه شدم.

من راستش تا ۸ هفته هیچ علامتی نداشتم فقط چون پریودم عقب افتاد متوجه شدم.

مبارکت باشه عزیزم ایشالله بسلامت به دنیا بیاد 

[QUOTE=381255181]ممنونم عزیزم نه صبرکن بعدموعدت تست کن[/QUOTEیه هاله افتاد ولی خیلی باید دقت کنی تا ببینیش.حالا یه چند روز صبر میکنم چاره نیست ..😔

ممنونم گلمان شاءالله هرچی خیره برای شمام اتفاق بیفته

ممنون عزیزم ..من ب شوهرم گفتم و اون سر خود رفته ب هم گفته من باردارم ..بخاطر اون نگرانم نباشم ظایه میشم

ممنون عزیزم ..من ب شوهرم گفتم و اون سر خود رفته ب هم گفته من باردارم ..بخاطر اون نگرانم نباشم ظایه م ...

وای کاش نمی‌کردید این کارو

ایشاالله که مثبتی اما همونم من زود گفتم پشیمون شدم چون از ۷ ماهگی هرکی منو می‌بینه می‌گه پس هنوز نزاییدی؟🙄

تصميم گرفتم اگه خدا بچه دیگه ای بهم داد تا وقتی شکمم کاملا ضایع بالا نیومده نگم😅

وای کاش نمی‌کردید این کاروایشاالله که مثبتی اما همونم من زود گفتم پشیمون شدم چون از ۷ ماهگی هرکی منو ...

اره والا .دره دروازه رو میشه بست در دهن مردمو نه...۵ سال نامزدیم بودیم هر کی میدید میگفت کی هست عروسیتون ..حالا از فردا میخوان بگن چیشد بچه داری