2777
2789
عنوان

آیا موافقید که هرکس رزق و روزی داره

187 بازدید | 19 پست

من الان سی سالمه صبح تا شبم سرکارم 

پس چرا من هیچی ندارم 

نه رزقی نه روزی 

حتا پول قرص هم ندارم 

این چه زندگیه ؟ من بد واسه هیچکس نخواستم 

پشت کسی بد نگفتم 

زندگی کسی رو از هم نپاشوندم 

فضولی نکردم 

از بچگی هم کار کردم

ولی چرا برکت از وجودم رفته 

حتا پدرم حاضر نیست پول دارو هامو بده 

به بابام میگه به جهنم که تشنج می‌کنی تو بمیری یه سگی کمتر 

چرا اینجوره

زندگی الان همه همینطوره تقصیر خدا هم نیس..تقصیر زنده های خداس

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا ولی من خودمو خیلی بی عرضه میدونم😔

بخدا خیلی حرف شنیدم خیلی زحمت کشیدم 

خیلی پدر و مادرمو دوست داشتم و دارم 

اما چرا بابام پول نمی‌ده دارو بگیرم

خداااااااآاا 

پس کجایی؟؟ من الان نیاز بهت دارم 

چار ماه دیگه به دردم نمیخوره

عزیزم مشکل از شما نیست 

مشکل از شرایط سخت جامعه هست 

من امروز ۵ صبح حالم انقدر بد بود تاپیک زدم 

بعد یه کاربر گیر داده که تو بابات بی عرضه هست شوهر من چند تا ملک و املاک داره 

برای انکار این شرایط هرچی که به دهنشون میاد میگن 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

نه قبول ندارم چرا باید یکی یک باشه یکی هزار اگه دست خداس که خیلی بی رحمه

عزیزم تقصیر شما نیست گرونیه ایشالا که درست میشه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
نه قبول ندارم چرا باید یکی یک باشه یکی هزار اگه دست خداس که خیلی بی رحمهعزیزم تقصیر شما نیست گرونیه ...

دقیقا 

دعا کن تشنج نکنم 

پول یکی قرض بهم بده تا دپاکین و ریسپریدون و توپیریمات و لوبل بخرم 

سرررررررم سنگیییینه

سرم درده تمام وجودم درده

فقط این رو بدون تقصیر تو نیست عزیزم 

تقصیر یه عده بی پدره چنین شرایطی ساختن 

فقط من متعجم از رفتار بابات 

چرا اینطوری میکنه آخه💔

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

دقیقا دعا کن تشنج نکنم پول یکی قرض بهم بده تا دپاکین و ریسپریدون و توپیریمات و لوبل بخرم سرررررررم س ...

الهی عزیزم امیدوارم سالم و سلامت باشی غصشو نخور استرس بدتره واست

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید