2777
2789

سلام

لطفا پیام بی ربط نذارید عزیزان😘

دلیل اینکه فعلا دوس ندارین ازدواج کنین چیه؟

من ۲۴ ام دارم برا ازمون استخدامی میخونم فعلا

ازمونم نداشتم اصلا دوس نداشتم ازدواج کنم حداقل تا دو سه سال

حرف خواستگار میشه بهم میریزم استرس میگیرم

یه مدت طولانی با یه نفر حرف میزدیم چند بار اومدن خواستگاری، خیلی همدیگرو دوست داشتیم، ولی شرایطمون بهم نخورد، اخلاقمون نمیخورد همش دعوا داشتیم

وقتی حرف ازدواج میشه حالم گرفته میشه، هر چقدم طرف شرایطش عالی باشه نمیتونم قبول کنم، نمیتونم هیچکس رو اونقدر دوس داشته باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستگار داشتم نخواستم..

تابستون دوس پسرم قراره بیاد خواستگاریم ولی به پدر مادرم گفتم بگن ۲ ۳ سال فقط رفت و آمد باشه

اصلا نمیخوام متاهل شم حوصلشو ندارم

استرس می‌گیرم

"ایرانم💚 "خلیجِ تا ابد فارس🩵 "فِرِشته‌ ای از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

چون هنوز هیچی رو تجربه نکردمدوستم میگه ازدواج قبل از سی مثل یه عروسیه که تازه بعد شام بترکون میشه و ...

😃😃

منم حس میکنم با حرف و اصرار اطرافیان یهو تصمیم بگیرم ازدواج کنم بعدا وقتی مشکلی پیش بیاد پشیمون میشم میگم داشتم زندگیمو میکردم چرا این کارو کردم

چون سنم کمه ۲۰ سالمه

چند تا هدف هم دارم که فکر میکنم با ازدواج رسیدن بهشون سخت میشه یکم

اول برسم به اونا بعد به ازدواج فکر می کنیم😅

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

چند سالته

۲۰ نزدیک ۲۱

"ایرانم💚 "خلیجِ تا ابد فارس🩵 "فِرِشته‌ ای از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

میدونی شاید چیزی که میگم به خیلیا بربخوره. اول از همه اینکه تمام حق و حقوقتو از دست میدی داخل زندگی یه حس اسیر بودن به آدم میده بعد اینکه کارخونه اگر قرار بر شاغل بودن من باشه من نمیتونم هم کارخونه انجام بدم هم بیرون کار کنم مردا متاسفانه کار خونه رو میگن فقط خانم انجام میده یه مورد دیگه بچه داشتنه من نمیتونم بدن خودم رو داغون کنم شکمم رو بزارن زیر تیغ جراحی بشه پر از ترک و ... و نمیتونم از پس بچه داری بربیام و از شغل و پولم بزنم .یه چیز دیگه اینکه الان جدیدا به خانم ها میگن مفت خور یه جورایی یه لقمه نون بزارن جلوت هزار تا منت میزارن رو دوشت و من اصلا خوشم نمیاد

خواستگار داشتم نخواستم..تابستون دوس پسرم قراره بیاد خواستگاریم ولی به پدر مادرم گفتم بگن ۲ ۳ سال فقط ...

چه خوب باز با هم اشنایین

دقیقا منم با کسی ام که دوستش داشتم انگار حوصله نداشتم ازدواج کنم

انگار ارامشم بهم میخورد و...

الانم حرف خواستگار میشه استرس میگیرم

تو خونه هی میگن بذار بیان بعد بگو نه

حتی برا اومدنشونم استرس میگیرم

😃😃منم حس میکنم با حرف و اصرار اطرافیان یهو تصمیم بگیرم ازدواج کنم بعدا وقتی مشکلی پیش بیاد پشیمون ...

نکنی ها به خدا که اشتباهه

ببین البته یه جاهایی هست که نکنی هم ضرر کردی 

وقتی طرف اینقدر پولدار و خوشتیپ باشه با خانواده خوب تازه فرصت پیشرفتم برات فراهم کنه نکنی بد ضرر کردی 

ولی خب من خودم بعضی موقع ها بهش فکر میکنم ممثلا بیست پنج عروسیم باشه لباس عروس بپوشم یه جوری حس میکنم ازادیم گرفته میشه 

الان راحت میرم بیرون تا اخر شبم نیام کسی کارم نداره ولی با ازدواج فکر نکنم