2777
2789
خوبه کاش متم‌اینجوری میشدم همش یجوری میشم اخرشم نمیرم و این نرفتن هم بدحور اذیتم‌میکنه

ولی شما متاهلی با ۲۷سال سن عجیبه تا حالا جایی تنهایی نرفتی من ۲۰ ولی همه جا تنهایی میرم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا بخوای بری استخر تنهایی چحوری میری؟؟

استخر عمومی نمیرم حساسیت دارم 

اما خب یه بسم الله بگو ماشین بگیر برو استخر دیگه😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

زیادم واسم جالب نیست بلاخره ی وقتایی باید همراه باشه که نیست

درسته ولی من دیگه شورشو دراوردم بخوام یه قرص بگیرم انقدر زمان مجردی پدرم نزاشت الانم همسرم دیگه ختی برم داروخونه هم یجوری میشم دست و‌پام سر میشن

استخر عمومی نمیرم حساسیت دارم اما خب یه بسم الله بگو ماشین بگیر برو استخر دیگه😂

الان کمرم داغونه باید هفته ای یه بار برم زیر اب اونم بخاطر این حسم اصلا نمیرم دارم از دست خودم روانی میشم

کلا تک رو هستم استخر باشگاه کافه بازار 

فقط اگه شوهرم یا بچم بیان راحتم بقیه رو میپیچونم حوصله ندارم حرف بزنم 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

الان کمرم داغونه باید هفته ای یه بار برم زیر اب اونم بخاطر این حسم اصلا نمیرم دارم از دست خودم روانی ...

خب چرا عزیزم برو چرا نمیتونی بری؟

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

ولی شما متاهلی با ۲۷سال سن عجیبه تا حالا جایی تنهایی نرفتی من ۲۰ ولی همه جا تنهایی میرم

از بس نزاشتن تو مجردی کارامو‌خودم‌بکنم الانم همسرم نمیزاره حسای بدی دارم به خودم

درسته ولی من دیگه شورشو دراوردم بخوام یه قرص بگیرم انقدر زمان مجردی پدرم نزاشت الانم همسرم دیگه ختی ...

منم الان متاهلم 

تو بچگی هم خوب جایی نرفته بودم زود ازدواج کردم 

توام فردا به خودت دلداری بده ماشین بگیر پاشو برو

خب چرا عزیزم برو چرا نمیتونی بری؟

میگم برم اونجا پیش  اونهمه ادم چجوری کنم اصلا حس میکنم اعتماد به نفسم شدیدا پایین شده. یکبار رفتم اونم با دوستم برگشتم کلی گریه کردم الان بهش گفتم دوباره بریم گفت کار داره نمیتونه بیاد الانم گریم گرفته بهاطر اوسکلی خودم

همه جا تنها رفتم خرید کافه رستوران سفر هر جا فک کنی هر آدمی میره من قبلا تنها میرفتم اکثرا

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
الان کمرم داغونه باید هفته ای یه بار برم زیر اب اونم بخاطر این حسم اصلا نمیرم دارم از دست خودم روانی ...

یکم زرنگ باش چیه چپیدی تو خونه آدمایی مثل تو حتما ی روزی ضربه میخورن و به خودشون میان ولی تو قبل اینا به خودت بیا قوی و مصمم باش کاراتو خودت انجام بده آویزون این و اون نباش

ببخش تند حرف زدم خودمم ضربه خوردم