2777
2789
عنوان

رانندگی تون چطوره

88 بازدید | 17 پست

بچه ها امروز الکی الکی در ماشینو تووپارکینگ زدم به یه وانت یه خط گنده افتاد. شوهرم اومد کلی دعوام کرد که مگه تو آینه ندیدی بی دقتی و ... از ظهر اعصابم خورده. خدا من چقدر خنگم. احساس میکنم تو زندگیم به هیچی نرسیدم حتی یه رانندگی ساده. خیلی دلم گرفته. شما رانندگی تون چطوره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

تعریفی نداره😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عالیییی 

البته الان عالی شدع 😂

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

وا حالا یه خط افتاده دیگه

خداروشکر خودت سالمی

چقد شوهرت ببخشیدا بیشوره

به جایی ک بگه فدا سرت شده دیگه

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                   من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.                               من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست🫠✨️

دلم گرفته درس خوندم ولی هیچی نشدم چند جا کار کردم شرکت خصوصی بدرد نخور بودن بعدم دراومدم و بچه دارم همش فکر گذشته رو میکنم دلم میخواس شاغل دولتی بودم.تو مدرسه شاگرد اول بودم  تو دانشگاه درسخون ولی افسوس الان چی. اگه الان درآمد داشتم غصه ماشین نمیخوردم

وا حالا یه خط افتاده دیگهخداروشکر خودت سالمیچقد شوهرت ببخشیدا بیشورهبه جایی ک بگه فدا سرت شده دیگه

کلا رو ماشین حساسه. دومین باره که میزنم.

کلا رو ماشین حساسه. دومین باره که میزنم.

ول کن شوهرتو 

برات مهم باشه هی اذیت میشی

بگو خداروشکر خودم سالمم با شوخی و پرویی😁

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                   من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.                               من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست🫠✨️

دلم گرفته درس خوندم ولی هیچی نشدم چند جا کار کردم شرکت خصوصی بدرد نخور بودن بعدم دراومدم و بچه دارم ...

خودتو سرزنش نکن باو

بقیه ببینن اعتماد بنفس نداری 

بدتر میکوبنت حتی شوهرت

پس به خودت افتخار کن حتی اگه خونه داری