2777
2789
عنوان

چیزی بلدین در این مورد

105 بازدید | 14 پست

همکارم، اینقد عمدا و به صورت واضح نشون داد که ازم خوشش اومده ،که باعث شده من خوشم بیاد ازش ،قبلنا عمدا تو چشام نگاه می‌کرد و حتی رو بر نمیگردوند ولی الان سعی میکنه نگام نکنه و ارتباط چشمی نگیره و سرشو میندازه پایین اگه ببینه منو ولی وقتایی ک حواسم نیس همش داره نگام می‌کنه 

نمیاد جلو هم، خیلی وقته که این رفتارا رو میبینم

شما می تونید حدس بزنید چشه 

یا اگه جای من بودید چیکار میکردید

منم از یکی توی دانشگاه خوشم میاد و اونم دقیقا همین رفتار ها رو داره 

همیشه نگاهشو حس میکنم و حتی چند بار دیدم منو به دوستای دخترش نشون میده 

یا دارن مسخره ام میکنن یا واقعا ازم خوشش میاد نمیدونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بد پس چرا منو درگیر میکنه وقتی مطمئن نیست

در حال بررسیه

شما هم حالا یه کم بهش جرات بده یعنی میگم باهاش یه جوری برخورد کن بتونه بیاد جلو

شاید خجالتیه یا نمیدونه چجوری اینکارو بکنه از کجا شروع کنه

هر چیز که در جستن آنی ، آنی

در حال بررسیهشما هم حالا یه کم بهش جرات بده یعنی میگم باهاش یه جوری برخورد کن بتونه بیاد جلوشاید خجا ...

من چطور باید برخورد کنم ،من کلا آدمی نیستم ک لاس بزنم یا چرا سبز نشون بدم مثلا چیکار کنم؟

من چطور باید برخورد کنم ،من کلا آدمی نیستم ک لاس بزنم یا چرا سبز نشون بدم مثلا چیکار کنم؟

نه نمیخواد اینکارارو بکنی مثلا بهش لبخند بزن وقتی دیدیش خوش رو باش 

هر چیز که در جستن آنی ، آنی

😂😂😂خوب پس هیچی دیگه این راحت ترین روشی بود. که من بلدم

فقط تونستم یکم تعامل کاریم رو بیشتر کنم ،بعد حس کردم دیگه خجالت میکشه زل بزنه بم یا لبخند بزنه ،فک کنم فهمید چجور آدمیم

رفتاری که توصیف می‌کنی، نشونه‌هایی از دو دلی، تردید یا خجالت داره. انگار اول با نشونه‌هایی علاقه‌اش رو نشون داده، ولی بعدش یه قدم عقب رفته. این می‌تونه دلایل مختلفی داشته باشه:

1. احساساتش واقعی بوده، ولی ترسیده (مثلاً از رد شدن، یا اینکه موقعیت کاریش خراب بشه).

2. منتظر بوده تو واکنشی نشون بدی، و چون اون واکنش رو نگرفته، الان سعی می‌کنه احساساتش رو کنترل کنه.

3. دوستت داره ولی فکر می‌کنه نباید (مثلاً اگه متأهل باشه، یا فکر کنه تو علاقه نداری، یا اینکه شرایط مناسب نیست).

اگه جای تو بودم، بسته به اینکه خودت چقدر علاقه‌مندی، این کارا رو می‌کردم:

اگه دوستش داری و دلت می‌خواد بدونی قضیه چیه: یه تعامل دوستانه و ساده شروع کن، مثلاً یه سؤال کاری یا یه شوخی بی‌ضرر. ببین واکنشش چطوره. اگه واکنشش گرم بود، کم‌کم زمینه‌ای بساز برای حرف بیشتر یا بیرون رفتن گروهی.

اگه هنوز شک داری، به رفتارش ادامه بده دقت کن. اگه فقط از دور نگاه می‌کنه و هیچ حرکتی نمی‌کنه، شاید خودش نمی‌دونه واقعا چی می‌خواد.

دوست داری راه‌هایی رو بدونی که بدون رودربایستی ولی محترمانه، بهش بفهمونی اگه چیزی تو دلشه، می‌تونه بگه؟

احمق بودن با ساده بودن فرق داره !