من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دنده عقب ک بزاری...کلا وقتی ب یه چیزی نزدیک بشی خودش بوغ میزنه
نه بچه هام تو ماشین دکمه ها را دست کاری وردن دیگه بوق نمیزنه
من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️
بچه ها تو پارس کدوم دکمه را بزنم که بوق دنده عقب نزنه🙄
خوبه که
بهت هشدار میده کسی یا چیزی نزدیکتر
دکمه بوق عقب نداره که سنسور دنده عقبه که صدا میده فقط
سرعتمم که بیشتر میشه دیگه صدا نمیده
اونم میدونی؟