2777
2789

شوهرم ی چند روزه همش غر میزنه اگ چیزی میگیره واسه خونه میگه کم استفاده کن تموم شه نمیگیرم 

خونه مادرش گفت از وقتی عروسی کردم همش قسط میدم خسته شدم دیگ سرکار نمیرم 

چه فایده داره ک برم 

بهم میگه هرچی‌کار میکنم خرج خونه میشه از زندگی هیچی نفهمیدم 

حس بدی میگیرم نمیدونم چیکارکنم میدونم حق داره ولی تقصیر من چیه نمیزاره منم برم سرکار حداقل کمکش باشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو من گفتم ازدواج کن زن بگیر؟

میگم‌بهش باز حرف خودشو میزنه تا چون فردا شبم مهمون داریم بدتر شده کارش هم سخته میگم مگ بقیه مردم کار نمیکنن زحمت نمی‌کشد میترسم بچه دار بشم با این اخلاقش چیکار کنم🤦‍♀️

بهش بگو که حرفاشو بی‌پرده بهش منتقل کنی. بگو که خیلی سخته این شرایط و این که احساس می‌کنی نمی‌تونی کمک کنی. اما همزمان بهش بگو که وقتی نگرانی‌هاشو با حرف زدن و منطقی بیان کنه، می‌تونه بهتر راه‌حل پیدا کنه. اگه شرایط سخت و فشارها زیاده، شاید یه مکالمه صادقانه با هم داشته باشید تا بتونید یه توافق دوطرفه پیدا کنید.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بدی رو با بدی پاسخ ندید بهتر هست.
شما خانم ها توی محبت کردن تاثیر بیشتر و بهتری دارید. من مردی رو دیدم که از وقتی ازدواج کرده، 10 برابر سر حال تر شده. تا وقت اداری تموم میشه با کله می ره خونه. نکات خیلی پیش پا افتاده ای می تونه همسرتون را شاد کنه. احتمالا بعد از خوندن این مطالب تعجب کنید.

بهش بگو که حرفاشو بی‌پرده بهش منتقل کنی. بگو که خیلی سخته این شرایط و این که احساس می‌کنی نمی‌تونی ک ...

درسته بخدا اوایل زندگیمون خیلی آروم باهم حرف میزدیم آروم میشد ولی الان من صبر حوصلم تموم شده 

فکر کن مهمون بیاد ی روز قبلش من همش استراس دارم بخدا هرکی میگه‌میخواد بیاد خونم اعصابم خورد میشه میدونم شروع میکنه به غر زدن‌هرچی‌می‌خره ی حرفی میزنه 🤦‍♀️😔

منم دلم میخواد مهمون میاد یا چیزی می‌خره با خوشحالی باشه ن اینجوری 

بدی رو با بدی پاسخ ندید بهتر هست.شما خانم ها توی محبت کردن تاثیر بیشتر و بهتری دارید. من مردی رو دید ...

شما متاهلی 

فکر کنین همسرتون همش بخاطر کارای خونه و آشپزی این کارا رو همش به روتون بیاره ک چیکار‌میکنه چیکار‌نمیکنه خسته فلان چه برداشتی میکنین بازم محبت میکنین؟ شام درست نکنه مهمون بیاد همش غر غر کنه خسته نمیشین؟ 

درسته خب چیکار کنم چه واکنشی نشون بدم؟

این که فرمودید احساس می کنم زیادی هستم، هر کس دیگه ای جای شما بود همین حس رو داشت.
اول کمی حس کنید همسرتون چه حسی داره. مرد ها دوست دارند مسئولیت خانواده رو به دوش بکشند و خرج همه ی اعضای خانواده رو بدهند.حس خیلی خوبی بهشون می ده. برعکس وقتی نتونن این کار رو انجام بدهند، به شدت حس سر خوردگی بهشون دست می ده. به صورت کلی اگر مردی احساس کنه از پس مشکلات نمی تونه بر بیاد، خیلی بهش سخت می گذره. توی این دورانی که حقوق 11 تا 14 تومنی میگیرند و هزینه ها به این شکل بالاست. این حس مشترک بین آقایون هست که احساس می کنند دنیا روی سرشون سنگینی می کنه. این رفتار همسرتون ریشه از این داره.
اما الان چکاری میشه کرد. این رو بهشون انتقال بدید که می دونید همسرتون داره تمام تلاشش رو می کنه. این حس رو بهشون انتقال بدید که توی سختی و آرامش کنارش هستید و این که الان زندگی سخت شده، کمکش می کنید. می تونید توی مدریت مصرف مواد مصرفی بهش کمک کنید. مثلا مایع لباس شویی بجای 1.5 پیمانه، 1 پیمانه استفاده کنید.
شما خانم ها سلاح خیلی قوی ای به نام محبت دارید.  این که بدونه وقتی میاد خونه، کسی هست که دوستش داره، باعث میشه هرچی سختی هست رو فراموش کنه. البته جدا از این، باعث تشرح بیشتر هورمون تستوسترون در شوهرتون میشید. که باعث میشه ایشون با انرژی بیشتری کار کنند و بیشتر درآمد کسب کنند و یا ایده های اقتصادی بیشتری به ذهنشون برسه.
رییس مادرم یک کارمند ساده بود، حقوقش کفاف زندگی رو نمی داد. خانمش به قدری بهش محبت می کرد و این باعث شد که مدرک بگیره، کارشناس بشه و بعدش هم رییس اداره شد.