2777
2789

تازه رسیدم خونه ، دوباره اون احساس تنهایی و غم داره هجوم میاره سمتم ، همسرم سرکاره ، وسایلامونم همون دیشب جمع کردیم از خونه مادرشوهرم برگشتیم خونه خودمون در صورتی که واقعا طفلی داشت گریه میکرد ولی خب شرایط ..

امروز تو سالنم یه خانم غش کرد واقعا حال خودم ازاون بدتر شد قشنگ هول کرده بودم میگفت صبحونه نخورده...

جای اسکار روی لپمو نیدلینگ کردم  خودم با حال خراب مجبور شدم با ماسک دوباره برگردم سالن ی ۷ ۸ ساعتم با ماسک تحمل کردم

خلاصه برام روز دلگیرو سختی بود 

احساس میکنم خونمون یه جوی داره که روم تاثیر میزاره

حالمو میگیره

خلاصه که اینطور

شما چطور گذروندید

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

از شدت گرفتاری هنوز وقت نکردم غذا بخورم

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از شدت گرفتاری هنوز وقت نکردم غذا بخورم

الهی عزیزم چرا

خودمم درس درمون چیزی نخوردن

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

از صبح لش کردم 😬

خداقوت😂🎀

صبح مدرسه بودم جلسه داشتیم با اولیا و بعدش رفتم خونه مامانم ناهار خوردم خوابیدم ساعت ۵ برگشتم همسر اومد از سرکار میوه خوردیم 

الان‌ میخوام برم حموم بیام شام بپزم 

بعدش بخوابم 

این روزا وقت که پیدا میکنم دلم میخواد بخوابم

صبح مدرسه بودم جلسه داشتیم با اولیا و بعدش رفتم خونه مامانم ناهار خوردم خوابیدم ساعت ۵ برگشتم همسر ا ...

عزیزم خداقوت

وای قبلا خواب دوس داشتم الا هیچ حس اونم ندارم😭

الهی عزیزم چراخودمم درس درمون چیزی نخوردن

صبح دخترمو بردم مدرسع خوابیدم و دوباره رفتم دنبالش پیاز خرد کردم و سبزی سرخ کردم همسرم بیمار باهاش رفتم بیمارستان الان هم خونه هنوز غذام اماده نیست ده دقیقه دیگه هم باید برم پیش مادرم بستریع 

تو تابع کمی نیمرو بود با کمی پنیر خوردم 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
صبح دخترمو بردم مدرسع خوابیدم و دوباره رفتم دنبالش پیاز خرد کردم و سبزی سرخ کردم همسرم بیمار باهاش ر ...

الهییی

ایشالا هرچه سریع تر حالش خوب میشه🎀

الهیییایشالا هرچه سریع تر حالش خوب میشه🎀

ممنونم

سلامت باشین

صبح ۲ ساعت رفتم پیاده روی

بعدش دوش گرفتم

کار مشتریمو‌رسیدم

یکم‌خوابیدم

یکم اهنگ گذاشتم رقصیدم

الانم هستم تو سایت 

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت .تیکر بارداری نیست.تیکر هدفمه

تا فعلا نه ساعت درس خوندم، اتاقم رو مرتب کردم، ورزش کردم، قرص های ویتامینه رو خوردم، مامانم رفته فلافل بگیره ده دقیقه دیگه لیسانسه ها شروع میشه میخوام اون رو ببینم

امروز برای من روز استراحت و بخور بخور بود

ساعت ۶ و نیم صبح همسرم کله پاچه خریده بود اومد بیدار مون کرد

بعدم چون کمرم درد میکرد استراحت کردم تا ظهر 

چون تولد دخترم بود رفتیم رستوران براش تولد گرفتیم 

بعدم ی دوری زدیم و فالوده خوردیم 

شبم شام خونه مامانم دعوتم 

همش میگم خداکنه شام کباب بگیره😂

اشهد ان علی ولی الله