2777
2789
عنوان

دعا برای جاری و شوهرم بگیرم

731 بازدید | 34 پست

بچه ها من ۴ ساله ازدواج کردم از دست جاریم هرچی بگید کشیدم حتی تاپیکای ۴ سال پیشمم چندتا هس راجبش  گفتم

یه برادرشوهر بی غیرتم دارم ک از قصد من و اعتمادی ک ب جاریم داره همه جا جاریمو میفرسته با شوهرم تنها از قصد من من یکبار گفتم ک شوهرم رابطش با شوهرم خیلی بازه همه خونوادشونم قبول داشتن 

ولی یه جادوگریه ک نگین خودش بهم گفت برا پدرشوهرمم حتی دعا گرفته بود ک دوستش داشته باشه و مادرشوهرو شوهرشم 

مطمعنم برا شوهر منم گرفته 

شوهرم میمیره برا خودش و بچع هاش 

از هرررر لحاظی بگین همه گفتن ک من بالاترم قیافه تیپ تحصیلات اصن نوع صحبت کردن همه چییی ولی شوهرم جذبشه 

الانم باردارم و اونا روز ب روز باهم بهتر میشن 

امروز با شوهرم رفتم بیرون برادرشوهرم زنگید گف چرا زن منو نبردی حتما دفعه بعد ببرش یعنی من بدنم میلرزید از این حجم بی غیرتی شوهرمم گف اره حتما حتما فردا میارمشون خودشو بچه هاش

منو تو تاپیکای انرژی مثبت 

این وسط شوهرمو برادرش میخوان دوباره شریک شن و یعنی بدبختی بیشتر پولشم میبرن و این اصلا براش مهم نیس اصن دویت داره  هرچی در میاره خرجشون کنه

به نظرتون درسته ک دعا بگیرم براشون یه دعا نویس خوب هس توشهرمون دیگ خسته شدم هیچ کاری ازم بر نمیاد شوهرم و شوهر خودش پشتشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکت نخوندم ولی توروخدا برا کسی دعا نگیرید حتی اگر دشمنتون باشه منه بدبخت س ساله درگیر وسواسم ک سرکتاب گرفتم گفتن دعا برات گرفتن علت بیماریت اینه 

الان دارم نماز حضرت فاطمه زهرا میخونم جالبه ب همونی ک شکم میرفت دعا برام گرفته ک شکر خدا بیمارستان بستری شده خاصیت این نماز باطل کردن دعاس و مرگ دعانویس و کسی ک بهش مراجعه کرده

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

دعا فقط پای ی مشت اجنه رو باز می‌کنه به زندگیت

و اینک دعا برای بدبختی یکی بگیری خودت بدبخت میشی

مشکل از شوهر خودته شوهرت باید مرد باشه

نه از مرد بودن اسمشو یدک بکشه 

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

الهی بگردم برات. منم جاریم لباس باز میپوشید و آرایش غلیظ میکرد و برای شوهرم قر می‌ریخت . البته شوهرم محلش نمی‌داد ولی اون ول کن نبود. شوهر بی غیرت اونم عین خیالش نبود. خدا میداند چقدر زجر کشیدم

دعا فقط پای ی مشت اجنه رو باز می‌کنه به زندگیتو اینک دعا برای بدبختی یکی بگیری خودت بدبخت میشیمشکل ا ...

کاری با اون ندارم ک بدبخت شه فقط میخوام ارتباطش با شوهرم کم شه

خو چیکارش کنم مگ فقط دعا چاره ای ندارم دیگ الانم باردارم

یکم. جیش به خورد شوهرت بده دعایی باشه باطل بشه 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
دعا فقط پای ی مشت اجنه رو باز می‌کنه به زندگیتو اینک دعا برای بدبختی یکی بگیری خودت بدبخت میشیمشکل ا ...

من حرف دوستمون و با گوشت و پوستم میفهمم. شوهر من بهش محل گاوم نمی‌داد ولی اون ول کن نبود