اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نینی یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمیذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷
❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات بخونی ولاغیر حلال نمیکنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمیگذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌
حداقل 5 سال زمان داشته که خالص کار کنه انتظار یه ماشینو یکم پس اندازو دارم من همسرم 29 سالش بود الان شرایط مالیمون یکم بده چون هم تازه اسخدام شده هم تا خرخره قسط داریم ولی همینکه تونست خونه بخره و میتونه یه ماشین پراید دستو پا کنه انشالله برام کافیه
یعنی میشه یه روز منم مادر بشم ❤️با قلب مهربونت و دل پاکت برام از خدا میخوای بهم فزرند سالم و صالح بده؟ 🥺❤️
من فکر میکنم این موضوع بستگی به خود شخص و شرایطش داره. ممکنه یکی بخواد پسر سی ساله مستقل و با هدف باشه، یکی دیگه شاید یه پسر که مسئولیتپذیر باشه و دنبال تعهد باشه. مهم اینه که هر دو طرف با هم تناسب داشته باشن و انتظاراتشون از هم مشخص باشه.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!