2777
2789
عنوان

شماهم مثل من از خونه نمیزنید بیرون

200 بازدید | 16 پست

من صبح میرم سر کار عصر برمیگردم خونه. پنجشنبه جمعه ها هم خونه هستم. هیچ جایی به جز سرکار نمیرم. حتی بازار هم نمیرم چیزی بخوام بخرم اگر خیلی ضروری هم باشه آنلاین میگیرم.

من تو خونه خفه میشم هرروز میرم بیرون غروبا هرروز پیاده روی

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه 

حداقل یک پارک لازمه 

چهار تا آدم ببینیم 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

بسته به محيطت و محل كارت هم داره

تو شهر كوچيك كه خب ادمو ميشناسن منم جايي نميرم

ولي دوماهي يه بار تهران و بيرون ميريم

خريدامم تهران انجام ميدم

محيط كار هم اگه دوست خوب داشته باشي خوبه اگه نه كه هيچي

من از اول کلا خیلی بیرون نمی‌رفتم البته یکم هم علتش داشتن یه پدر مادر متعصب بود که عادت کردم الانم الکی بیرون نمیرم وقتی هدفی داشته باشم میرم  که فعلا کمر درد هستم همونم محدود شده