2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها اینقدر مطمئن نگین چهارده پری به بعد...اینکه میگن 14 روز قبل پری احتمال بارداری زیاد هست به خاطر تاریخ تخمکگذاری هستش...ولی دلیل نمیشه که کسی که پری 28 روزه داره حتما 14 پری تخمکگذاری داره....اینکه میگن چهارده روز قبل یه حالت قراردادی و کلی داره...مال بعضی ها خانمها اینطور هست ولی نه مال همه..
من کم ندیدم کسانی که پری 28 روزه دارن و مثلا روز 10 پری یا حتی حوالی 20 پری تخمکگذاری داشتن...

کسی که میخواد باردار بشه بهتره از روز 10 تا 20 یک روز درمیون اقدام کنه....

اگر جنسیت براش مهمه باید از طریق کیت تخمکگذاری یا دمای بدن اقدام کنه و یا سونو ماهانه انجام بده تا بدونه تخمکگذاریش کی هست و طبق اون اقدام کنه...

زخمی که می زنیم، دلی که می شکنیم ارزان نیست...یک جایی باید بهایش را بپردازیم. یک وقتی شاید همین نزدیکی ها...
من پریهام 28 روزست
روز 12 کیتم پررنگ شد
یعنی همون شب یا فردا تخمک گذاریم بوده که خدا رو شکر الان باردارم
من هم همون 12 و 13 نزدیکی داشتم

به نظر من از روز 10 شروع کن تا 20
همین چیزی که دوستمون باران عشق گفت
لطفا براي سلامتي ني نيم يه صلوات بفرستيد 😘😍