2777
2789

اینکه بگن تنبل هستی یا بدرد نخوری

و به هیچ جا نرسیدی

در حالی که باید عذاب و درد مریضی رو هم کنار این حرفها تحمل کرد

تو اوج جوونی

اونم از نزدیک ترین ها، مثل پدر و مادر و شوهر

خودکشی تنها راهشه نه؟

مگه با حرف مردم دنیا اومدیم 

که بع حرف اونا بریم 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی میگی؟به نظر منم زندگی اینجوری ارزش نداره

بیماریت دست خودت نبوده بقیش چی؟

بجا اینکارا بلند شو زندگیتو بساز،منم بیماری دارم بدبختی دارم ارزوی مرگم میکنم ولی خب ک چی فک میکنی بعد مرگ راحتت میزارن؟اگ میخواستن راحتت بزارن ک اینجا ولت میکردن

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

من یه روزی این سرکوفت هارو شنیدم، میخواستم خودکشی کنم برای همین قضاوتت نمیکنم

ولی اینو بهت بگم با اینکه بعید به نظر میرسه ولی صبر کن به امید خدا خوب میشی

داروهاتو بخور

یه کار هنری ساده برای خودت دست و پا کن خودتو آروم آروم مشغول کن

به حرف بقیه توجه نکن اونا جای تو نیستن

توکل به خدا کن اون دوستت داره، من نماز جماعت گاهی که امکانش برام بود میرفتم خیلی تاثیر مثبت داشت

نماز جمعه میرفتم وقتی همه میرفتن چند تکه چیزی که مونده بود کمک خدام جمع میکردم آخرش میگفتم خدایا من که اومدم خونه ت کمکم میکنی خوب شم؟!! اصرار که نه ولی امید و راضی بودن به همون کم کم خوب شدن باعث شدن حالم خیلی بهتر شده

دیگه افکار خودکشی ندارم خداروشکر، کارای اجتماعی مربوط به خودمو میکنم

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

بیماریت دست خودت نبوده بقیش چی؟بجا اینکارا بلند شو زندگیتو بساز،منم بیماری دارم بدبختی دارم ارزوی مر ...

از این حرفهای انگیزشی خسته ام

شرایط یه نفر اونقدر میتونه سخت باشه که نتونه از تختش بیرون بیاد چه برسه به ساختن زندگی

سقط جنین بیماری نیست عزیزممن با درد هر روزه دست و پنجه نرم میکنم

سقط جنین بیماری نیست 

عزیزم سقط کردی؟!

اونم مول که به سرطان تبدیل میشه

میدونی اصلا سقط چیه چقدر درد داره 

کورتاژ شدی 

عدد بتات رسیدی ۶۰۰۰۰ 

۴ ماه غذا شده نخوری با آب و یکم غذا زنده بمونی چون نتونی بخوری

تالاسمی هستی؟ اگه باشی میفهمی یه قطه خون ازت بره میفتی خونه چون خون نداری حالا من دریا دریا ازم خون رفت 

شد نتونی وایسی از درد رو پات 

شد قلبت درد بگیره از سینت بیاد بیرون هربار که به لباسای بچت نگاه کنی

شد هزار بار تصورشون کنی 

بیماری نیست چیه پس !؟

اگه کسی چاقیتون رو مسخره کرد،اونم‌بخورید🫡😶‍🌫️ #مبارزه‌با‌چای‌شیرین‌های‌نی‌نی‌سایت

از این حرفهای انگیزشی خسته امشرایط یه نفر اونقدر میتونه سخت باشه که نتونه از تختش بیرون بیاد چه برسه ...

فقد بگو تا کی میخوای اینجوری ادامه بدی

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿