2777
2789
عنوان

دلم مرگ میخواد

181 بازدید | 13 پست

خسته شدم از زندگی تو سن ۳۸ سالگی هم میرم سرکار  اول صبح خستم تا ساعت ۵ که وقت رفتن 

دلم میخواست زندگی برام تمام میشد واقعا اون دنیا هم انقدر کسل کننده اس 

جنس مخالف هم که رفیق نداشتم و ندارمم حوصله هیچ کس رو‌ندارم  هیچی برام امیدوار کننده یا شوق دهنده تیست 

کسالت و  انرژی نداشتن هم یک دلیل بیشتر این حالم  هست  

چطور دلت میاد اخههه

بخدا زندگی انقدر قشنگه برو تراپی تا حالت خوب بشه

دنبال این باش که به خودت برسی و پول بیشتر ب دست بیاری

کارای هیجان انگیز بکن 

شوگر ددی پیدا کن🤣

جدی میگم بلخره هرچی باشه بهتر از مرگه

پول وقت همه چی مال خودته به خودت میرسی تفریح میکنی

:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعی عزیزم 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

چطور دلت میاد اخهههبخدا زندگی انقدر قشنگه برو تراپی تا حالت خوب بشهدنبال این باش که به خودت برسی و پ ...

شوگر ددی  مخالفم پول  خوب در میارم منتهی من واقعا نمیدونم چرا انرژی ندارم اینجور نبودم هیچ چیز این دنیا برام شوق انگیز نیست حتی جنس مخالف 

شوگر ددی مخالفم پول خوب در میارم منتهی من واقعا نمیدونم چرا انرژی ندارم اینجور نبودم هیچ چیز این د ...

😐😐یعنی هیچیو دوست نداری؟ جنس مخالف که به کنار خوراکی پوشاکی لوازم آرایش تفریح دور دور گشت و گذار هیچییی؟

افسردگی داری شاید

:)

😐😐یعنی هیچیو دوست نداری؟ جنس مخالف که به کنار خوراکی پوشاکی لوازم آرایش تفریح دور دور گشت و گذار ه ...

بخدا افسردگی ندارم لباس و پوشاک دوست دارم ارایش دوست دارم قصد دارم لاغر شم بخدا نمیتونم 

اگه دلت ازدواج میخاد از سایت های معتبر همسریابی کمک بگیر نزار دیرتر بشه

وای از این سایتا اصلا ادمی که نمیشناسم کیه والا دلم ازدواج این مدای نمیخواد کلا دلم نمیخواد