2777
2789
عنوان

بیاید ضرراشو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 28 پست

من خودم تفریحی اوکیم ولی اینکه دم به دیقه بخواد بخوره اصلاااا

خط قرمزه واسم 

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

اگر گاهی بود اصلا نمی گفت. مطمئنا بیشتر از گاهیه

برای من خط قرمز بزرگیه چون قراره از این ادم بچه دار بشم و توی روح بچم اثر میذاره ولی من میخوام بچم پاک باشه و بتونه به کمال برسه

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلکسیون ایشون 🤣🤣

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بستگی به خودت و خانوادت دارهاگر شما هم اهلش هستین، پس برات عادیه

نه خوانوادم اهلش نیستن ولی من میگم وقتی فقط پیش دوستاش گاهن میخوره و پیش من واقعا ادم با شخصیتیه چرا مشکل داشته باشم

ممن از بقیه چیزاش خوشم میادبه این چجوری ری اکشن بدم

بگو بزارع کنار وگرنه جواب منفی میدی 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

اگر گاهی بود اصلا نمی گفت. مطمئنا بیشتر از گاهیهبرای من خط قرمز بزرگیه چون قراره از این ادم بچه دار ...

منظورت از کمال چیه!

خودش نگفت بحث رقصیدن بود و اینا میگفت خیلی میرقصه و خوش رقصه من گفتم حقیقتشو بگو با دوستات که بیرون میرین الکلم تو بساطتون هست مگه یا نه

دراورد گفت دروغ چرا میارن منم اگه شیشه اصلی باشه ماهی یبار پیششون میخورم

منظورت از کمال چیه! خودش نگفت بحث رقصیدن بود و اینا میگفت خیلی میرقصه و خوش رقصه من گفتم حقیقتشو بگو ...

کمال انسان رسیدن به جایگاهیه که عقل کامل بشه. انسان خداگونه بشه. همون قرب الی الله

مشروب عقل را زایل میکنه چه روزی یه بطری بخوری چه یه ته پیک تو کل عمرت بخوری.

امام صادق (عليه السلام) فرمود :

« كسى كه يك جرعه شراب بخورد خدا و پيامبران و مؤمنان او را لعنت مى كنند ، اگر به مقدارى بخورد كه مست شود ، روح ايمان از او دور و به جايش روح پليد شيطانى جايگزين مى گردد ، پس نماز را ترك مى كند و ملائكه او را سرزنش مى كنند و خداوند به او خطاب مى كند : اى بنده ! كافر شدى ، بدا به حال تو ، سپس امام فرمود : بدا به حالش ، بدا به حالش ، به خدا سوگند ! يك سرزنش الهى از هزار سال عذاب سخت تر است . لعنت كرده خدا هستند ، هر جا بروند از پناه خدا بيرونند و هلاك مى شوند ، پس فرمود : ملعون است كسى كه امر الهى را ترك مى كند ، اگر به صحرا رود صحرا هلاكش مى كند ، اگر به دريا رود ، دريا غرقش مى كند ، پس او مغضوب به خشم خداوند بزرگ است »(كافى : 6/429 ، باب النوادر ، حديث 4 ; وسائل الشيعه : 17/224 ، باب 55 ، حديث 32163)

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌