2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دعوامون میشدولی قبلا،لونم خیلی امابلاک واینانشده تاحالا

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

🥲خیلی نگرانم.گرفته بلاکمم کرده.اونم سر ی چیز بیخود.

پسرا کلا پرنسس شدن زود قهر میکنن

ولی اگه سر یه چیز بیخود بزار شاید خودش بیاد جلو نیومد

یه پیام چیزی با خط دیگه بده بگو انقدر بچع ای که دوست داری کل خانواده ها بفهمن بینمون چی پیش اومده؟

+خدایاشکرت🤍

نه اونجوری که حرمتا دیگه شکسته شده

وقتی تو عقد اونجوریه بعدش قراره چی بشه

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

پسرا کلا پرنسس شدن زود قهر میکننولی اگه سر یه چیز بیخود بزار شاید خودش بیاد جلو نیومدیه پیام چیزی با ...

وقتی بود حسابی رفتم سمتش غرورمو شکوندم.اما الان دیگه نمیتونم.واقعا چندبار برم و حرف نزنه باهام؟اخه اونم سر موضوعی ک کاملا حق بامن بوده

وقتی بود حسابی رفتم سمتش غرورمو شکوندم.اما الان دیگه نمیتونم.واقعا چندبار برم و حرف نزنه باهام؟اخه ا ...

میفهمم ولی عادتش نده به اینکه تو‌پیشقدم بشی من همچین اشتباهیو کردم

+خدایاشکرت🤍

میفهمم ولی عادتش نده به اینکه تو‌پیشقدم بشی من همچین اشتباهیو کردم

من فقط خواستم خیلی منطقی مشکلاتمونو حل کنیم ن ک قهرو دوری بیوفته بینمون😑😐الان تو چیکار میکنی،اصلا پیش قدم نمیشی خودش میاد؟