2777
2789
عنوان

نمیدونم چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 19 پست
خوب می گین به خاطر بچمه که موندم اولا می دونن نقطه ضعف داری هرکاری کنن هربلایی سرتون بیارن باز می مو ...

آره درست میگید 

منم نقطه ضعف دادم دستش که اینطوری میکنه باهام 

همیشه کاری کنین شوهرتون فک کنن الویت زندگیتون خودتونین به غیر خودتون به چیزی فک نمی کنین همیشه اول غذاروبرای خودتون بکشین بهترین میوه روبرای خودتون بردارین برای خودتون ارزش بزارین درسته الویت همه مادرا بچه هاشونن ولی این وهیچ وقت بروز ندین 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره درست میگید منم نقطه ضعف دادم دستش که اینطوری میکنه باهام

همیشه بهش بگو درسته دوست دارم وبرام عزیزی ودرسته بچمو دوست دارم زندگیمه ولی اگه ذره ای بعد این ناراحتی ببینم توزندگیم اززندگیم حذفت می کنم چون شاغلم هستی می دونه می تونی ازپس زندگیت برآیی اون موقع خودشو جمع می کنه

همیشه بهش بگو درسته دوست دارم وبرام عزیزی ودرسته بچمو دوست دارم زندگیمه ولی اگه ذره ای بعد این ناراح ...

عزیزم من بی عرضه ام

وگرنه حقوق دارم 

یه مقدار سرمایه 

ماشین و سه دنگ یه خونه که دست مستاجره

عزیزم من بی عرضه اموگرنه حقوق دارم یه مقدار سرمایه ماشین و سه دنگ یه خونه که دست مستاجره

بی عرضه نیستی گلم خیلی ام باعرضه وباجنمی که شاغلی وپس انداز داری فقط سیاست نداری