2777
2789
عنوان

افغانستانی ها که خوبن

262 بازدید | 22 پست

حداقل یه کاری انجام میدن بعد افغانی درست و حسابی هم زیاد داریم من کلی افغانستانیِ مدل میشناسم حتی. 

وای از این جماعت عراقی و سوری آواره و جنگ زده که پر شدن تو ایران تو دانشگاه تو پارک تو شهربازی هرجا میری میبینی چند نفر کوهان شتر سوار کردن رو سرشون و دورش لحاف پیچیدن مرداشونم تیپاشون مال دهه هشتاد و بسیار هیز همچین خیره میشن تو صورت آدم

بخدا تازگیا جایی میریم اینا رو میبینم دلم میخواد حمله کنم سمتشون

خیلی خودمو کنترل میکنم احیانا کارزاری واسه اخراجشون نیست؟ 

دورهم کتلتو بزنیم و بریم اسرائیل رو محو کنیم🎀😌

وای خدایا...افغانیا کم بودن اینجام اومدن اههههههههه

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشون باهم‌گمشن برن حتی افغانیای خوبشون برننن😐😐

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

افغانستانی ها غلط کردن خوبن 

چیشون خوبه؟؟

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

حالا نیاز نبود به پوششون گیر بدی که چرا اینجوریه

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

بچه ها عراقی و سوریه ای و کلا جنگ زده های خاورمیانه رو گفتم. وگرنه عربای ایران که تاج سرن

افغانیای ج.نده دیدی؟!از بی پناهی میان رو زندگی ایرانیای متأهل سوار میشن بلکه موندگار بشن

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..