2821
2789
عنوان

مشکل منو شوهرم سر اقوام بیاید

259 بازدید | 8 پست

بچه ها من ساکن مشهد هستم اونجا به دنیا اومدم و کرمانجی هستم شوهرمم گیلانی ... جاری من مازندارن بهش میگن من. تو شما غریبه هستم شما همه تون شمالی هستید میگه به داد ک نه جاریت هم غریبه نیس گیلان فرق میکنه با مازندارن میگم خب همه تون شمالی هستید چ فرق میکنه میگه مثل این میمونه منم به تو بگم افغانی چون مشهد و به افغانی می‌شناسن.. شما قضاوت کنید 

حالا چه اصراریه ثابت کنی عریبه ای؟

ن میخوام بهم بگی ک گیلان و مازندران و به اصطلاح شمالی می‌شناسن یا نه ؟؟؟این میگه ن ما یکی نیستیم پس اگه یکی هستیم تو ام افغانی هستی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

انقدر مسئله بی ارزشی هست که یعنی چی چوک همه شمالن پس شما غریبین 

اول که هرچه غریبتر باشی با قوم شوهر و دور ازشون به نفعته 

دوم اینکه جاریت انگار خودشو برتر بقیه میبینه 

سوم یه مثال زده تو به دل نگیر 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

انقدر مسئله بی ارزشی هست که یعنی چی چوک همه شمالن پس شما غریبین اول که هرچه غریبتر باشی با قوم شوهر ...

آخه اکثرا گیلان و مازندارن شمالی میدونند ...میگم با آدم شمالی ازدواج گردی....میگه پس تو ام ک مشهدی. هستی افغانی حساب میشی 😑

ن میخوام بهم بگی ک گیلان و مازندران و به اصطلاح شمالی می‌شناسن یا نه ؟؟؟این میگه ن ما یکی نیستیم پس ...

شمالی هستن بله ولی بین خودشون خیلی فرق دارن .مثل جنوبی ها که بچه های اهواز با سیستان فرق دارن یا خرمشهر مثلا 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز