2777
2789

سلام دوستان لطفا وقت بذارید و خواهرانه راهنمایی کنید

ما از اون خونواده هاییم که سرمون توی لاک خودمونه

کاری به هیچکس نداریم برای عروسی برادرمون هم سنگ تمام گذاشتیم با این حال که انتخاب ما نبود (چون از لحاظ فرهنگی تربیتی مالی خانوادگی) زمین تا آسمون بودیم ، خلاصه این وصلت به شکل عجیبی صورت گرفت

حتی داداشم نمی‌خواست نمیدونم چجوری اومد توی زندگیش 

زنه برادرم از وقتی اومده تو زندگیمون رنگ آسایش ندیدیم 

یعنی اولش نقش آدمای مظلوم رو برای هممون بازی کرد

تا اینکه هنوز نرسیده باردار شد، تموم بارداریش ما مراقبش بودیم برای زایمان حتی مادر و خواهرای خودش نیومدن بالاسرش اما ما بودیم مادرم در حقش مادری رو تموم کرده  ، ۳ تا بچه آورد همه بچه هاش رو ما بزرگ کردیم

حالا که بچه ها بزرگ شدن ، اونقدر پشت سر ما بدترین حرفها رو میزنه که چهره ما رو پیش بچه ها خراب کنه 

یه بیمار واقعیه ، هربار هم یه گند میزنه تا داداشم میخواد بفهمه با دروغ های ماهرانه ماست مالش میکنه 

اینم بگم دعانویس های مختلفی داره و یروز من اتفاقی این موضوع رو فهمیدم

ما اصلا کاری به کارش نداریم 

اصلا در سطح هم نیستیم که بخوام باهاش بحثی کنم 

اما هربار به گوشم میرسه که پشت سرم بهم بدترین تهمت ها رو زده 

برای منی که یه عمر سالم زندگی و کار کردم خیلی سخته

هربار هم که با داداشم در میون گذاشتم طرف اون دروغگو رو گرفته ، چون من رو بازی می‌کنم اما اون زن جلوی داداشم نقش بازی میکنه 

و داداشمم چون انتخاب ما نبوده مجبوره هی سمت اونو بگیره حتی شده که برای خودش گرون تموم شده این موضوع

حتی زن برادرم یکبار دیدم با یه آقایی در خونشون داشت یچیز رد و بدل می‌کرد و می‌خندید و بعدا ثابت شد که باهاش قول و قرار داشته و گندش درومد اما ما جلوی فامیل چیزی نگفتم که آبروش نره 

داداشم که فهمید ، خودش رو زد به مریضی که آره من دست خودم نیست و فلان

بعد اون موضوع با کمال وقاحت میاد سر سفره میشینه و راجع به همه چی هم نظر میده و زندگی بقیه رو مسخره میکنه

و داداشمم یجور باهاش حرف میزنه که انگار نه انگار

من کاری به کارش ندارم 

توی درس و کارم پیشرفت کردم و هیچ جوره نمیتونه ازم ایراد بگیره

برای همین مجبوره پشت سرم بهم تهمت بزنه

برای منی که یک عمر با آبرو بزرگ شدم خیلی سنگینه این کاراش

شنیدین این جمله رو که میگن :

من چیزی نمیگم تا آبروش نره

اون دروغ میگه تا آبروی منو ببره

دقیقا همچین چیزیه!

بنظرتون چیکار کنم؟

ازش شکایت کنم که با آبروم الکی بازی نکنه توی فامیل؟

راه حل شما چیه؟

لطفا خواهرانه راهنمایی کنید

فقط سگ محلش کن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی انقدر بی رحمه که فقط باید به فکر خودت باشی ولی اگه میخوای مثل زندگی بی رحم باشی شکایت کن چون حقته 

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

دقیقا زن دایی منه ک داییمم شبیه ب خودش کرده .اگر کسی بتونه حرفایی ک پشتت رامیگه ضبط کنه یا فیلم بگیره و بیاد برات شهادت بده اره میتونی دنبالشا بگیری ما ک نتونستیم چون کسی نمیاد میترسن ازخانواده اش .

اینکه ما تو زندگی شما نبودیم بفهمیم چی شد و حرفای اونو بشنویم تا قضاوت کنیم 

ولی اینکه شما هم این نسبتهای عجیب غریب دو میدین به کسی و اونو دعا نویس و اینچیرا معرفی میکنید باز شاید ساخته و پرداخته شایعات و یا دهن خودتون باشه 

همونطور که همه نی نی سایتیا مادرشوهراشون دعا نویسن 

به خدا بسپار و هربار دیدی راجبت چیزی گفت اول ببین کی به تو این موصوع رو رسونده ...این خیلی میهمه گاهی خود واسطه ها تفرقه ایجاد میکنن و یا حرفها رو عوض میکنن تا ادما رو به جون هم بندارن 

من اینطور دیدم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

شکایت نکن  فقط اظهارنامه بفرست براش

اظهارنامه ی نامه رسمیه که ازطریق خدمات قضایی ارسال میشه براش مثل ابلاغیه

براش بنویس اگه ازتهمت ودروغ دست برنداری برعلیه شما شکایت میکنم ی جور تهدید کن این خودش بعد برات مدرک میشه اگه بخوای شکایت کنی

دقیقا زن دایی منه ک داییمم شبیه ب خودش کرده .اگر کسی بتونه حرفایی ک پشتت رامیگه ضبط کنه یا فیلم بگیر ...

هیچکس ضبط نمیکنه ای کاش کسی ضبط می‌میکرد 

واقعا خسته شدم این چندساله از بس هی میخوام بیخیال بشم هربار یه تهمت و قضاوت جدید 😔

هیچکس ضبط نمیکنه ای کاش کسی ضبط می‌میکرد واقعا خسته شدم این چندساله از بس هی میخوام بیخیال بشم هربار ...

خب ماهم مشکل شماراداریم دیگه خسته شدم از حرفای زشتی ک ب گوشمون میرسه 

کاملا درک تون می کنم منو یاد یه ماجرایی انداختین

چندساله من و خانواده مظلومم در عذابیم 

یکاری کرده که هیچکدوممون پامون رو خونه بردارم نمیذاریم اما خودش در کمال وقاحت میاد همرو بهم میریزه و میره