2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی ممنون این ماه خیلی ببخشید ولی بعد نزدیکی یه قطره خون اومد نمیدونم چی بودش

هه ماه قبل منم اینطوری شدم و همش لک داشتم دکترم گف شاید لانه گزینیه خوش حال بودم ولی نشد

فقط یه بار بود اونم صبحش اومد

من شیش ماهه اقدامم ماه قبل ظهر یهو زیر دلم تیر کشید احساس کردم ی چیزی از شکمم میکشن بیرون عصرش رابطه داشتیم ی قطره خون اومد و از فرداش همش لک داشتم ک یهو شدیدا خونریزی کردم بدون درد نمیدونم چرا ایآنطوری شد ولی مث پری بعد هفت روز تموم شد اینم بگم ک هنوز 8روز ب پریم مونده بود

ایشالا که باردارباشی عزیزم.حالا من3رور از موعدم گذشته بنظرتون بذارم دقیقه الان؟؟؟؟

اره الان نشون میده

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
من شیش ماهه اقدامم ماه قبل ظهر یهو زیر دلم تیر کشید احساس کردم ی چیزی از شکمم میکشن بیرون عصرش رابطه ...

نه مال من اینطوری نبود یه قطره بوو فقط الان خیلی دلم درد میکنه مثل پریه ولی هشت روز مونده به پریم