2777
2789
عنوان

تولدفرزنددوم

117 بازدید | 16 پست

سلام خانمای گل من دخترم مهرماه می‌ره پیش دبستانی ومن توفکربچه دوم هستم اگرخدابخادسال آینده اردیبهشت یاخردادبه دنیابیاد آیاتوی روندتحصیلی دخترم تأثیرگذاری ممکنه اذیت بشه ؟؟باتوجه به اینکه وقتی کلاس اولی بشه نی نی چهارپنج ماهه بشه ؟؟کسی تجربه ای داره ممنون میشم کمکم کنیدسردرگمم ‌.ازیه ظرف نمیخام بیشترازاین اختلاف سنی داشته باشم از طرفی نگران ضربه خوردن به درس بچمم!البته من خونم کنارمامانممه ومیتونم گاهی روی کمکش حساب کنم و مدرسه هم سرکوچمونه ولی مهدش یکم دورتره..

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیش ک خیلی مهم نیست

بعدم اگه بچه خودکار و باهوش باشه مشکلی پیش نمیاد

تفاوت سنی زیاد اصلا خوب نیست

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بافاصله ۹ سال دقیقا مهرماه دخترم ب دنیا اومد ونتونستم اوایل به درس پسرم برسم ولی الان راحتترم.اینوهم درنظر بگیر کارباکلاس اول خیلی بیشتره

نظر من  پیشنهادمن حرف من فقط با اسی هست شما خون خودتو کثیف نکن

دغدغه‌ت کاملاً قابل درکه. اتفاقاً خیلی‌ها همین اختلاف سنی رو مناسب می‌دونن. اگه کنار مامانت هستی و مدرسه هم نزدیکه، با یه برنامه‌ریزی خوب می‌تونی مدیریت کنی. کلاس اول یه‌کم حساسه ولی با حمایت عاطفی و اینکه دخترت حس نکنه نادیده گرفته شده، میشه راحت‌تر گذروند.

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

پیش ک خیلی مهم نیستبعدم اگه بچه خودکار و باهوش باشه مشکلی پیش نمیادتفاوت سنی زیاد اصلا خوب نیست

همین نگرانم می‌کنه چون به شدت عاشق بچست ...آره بچه ای که ازپس خودش برمیادوکمک دستمه گاهی حتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترت بچه حساسیه ؟ از لحاظ هوشی چطوره ؟

حساس که هست ولی بیشترروی باباش ...خوبه خداروشکربچه ای هست که ازپس خودش بربیاد خیلی وابسته نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بافاصله ۹ سال دقیقا مهرماه دخترم ب دنیا اومد ونتونستم اوایل به درس پسرم برسم ولی الان راحتترم.این ...

آره چون بچه کوچیکه پنج ماهه میشه این می‌ره کلاس اول

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همین نگرانم می‌کنه چون به شدت عاشق بچست ...آره بچه ای که ازپس خودش برمیادوکمک دستمه گاهی حتی

خب پس تعلل نکن زودتر اقدام کن

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
من بافاصله ۹ سال دقیقا مهرماه دخترم ب دنیا اومد ونتونستم اوایل به درس پسرم برسم ولی الان راحتترم.این ...

نی نی تاشروع مدرسه چهارپنج ماهه میش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین همش به مدیریت خودت بستگی داره یکی هست ازعهدش برمیاد یکی هست نمیاد

من دخترم سال دیگه کلاس اوله دومیه سال دیگه میشه 3 سالش این فاصله سنیم یجوری چالش داره چون کوچیکه همش وسایل بزرگه رو میخواد الان که میره مهدکودک خوبیش اینه وسیله هاشو خونه نمیاره یا چیزی نداره خونه انجام بده

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
دغدغه‌ت کاملاً قابل درکه. اتفاقاً خیلی‌ها همین اختلاف سنی رو مناسب می‌دونن. اگه کنار مامانت هستی و م ...

اره مهم ترین دغدغم درس بچمه وضربه نخوردن یه روحیه ش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین همش به مدیریت خودت بستگی داره یکی هست ازعهدش برمیاد یکی هست نمیادمن دخترم سال دیگه کلاس اوله دو ...

آره می‌دونم درنهایت کارآسونی نیست امیدوارم بتونم ازپسش بربیام

1
5
10
15
20
25
30
35
40