سلام
ممنونم ازت عزیزم (در ارتباط با پست هایی ازت که لایک کردم)
راستش دو سه شب پیش هم من برای این کاربر نوشتم در مورد همون دروغ دیه و مرگ و ... تو پست ِ شوهرم میگه چه هنری داری، گفتم بهش تاپیکای اینجا مینویسی رو نشون بده که هنرهات رو بهتر بدونه حلوا پختی برای پسرش و ....
و یه جا هم دروغش رو گفتم چون کاربرها باورش کرده بودن و بعضیا هم چه بخوایم چه نخوایم ذهنشون درگیر همچین روانپریش هایی توی سایت میشه و ناراحت میشن....
بعد جالبه طرف روانی هست رسما ..... برای من نوشت دیگه نظر نده تو تاپیکم و .... منم یه چیزی نوشتم (توهین اینا هم نبود ) ولی بعد گفتم این دیوونه هست و بذار جوابشو ندم و خلاصه کامنتم رو پاک کردم...
اومد برای من نوشت چرا کامنتتو پاک کردی من نخونم 😐😁
فهمیدم که ظاهرا ایشون از همین توجه منفی ما هم خوشحال میشه..... از اینکه با یکی دهن به دهن بذاره، انرژی میگیره
جالب تر اینکه نی نی یاری که شب بود، با دروغ هاش هیچ مشکلی نداشت و منو چون توی جواب اون کامنتش گفتم مریضی واقعا، یه روز تعلیق کرد
چون اینجا نی نی سایت هست، جایی که مردهایی که دنبال س. چت هستن آزادن، و ما که به درخواست دوستی شون واکنش نشون میدیم و اعتراض میکنیم، رو برچسب میزنن که مشکل داریم
و دروغگوها ی سریالی هم کاملا آزاد هستن تا هر لحظه کاربرها رو سرکار بذارن و دروغ بسازند و دروغ بسازند .....
اینجا نی نی سایت هست چون اگر تو در مقابل اینها یه جمله بگی به طرف که "مریضی" فحش حساب میشود اما خیلیا فحش ک دار و ناموسی و .... میدهند و آب از آب تکان نمی خورد ...
یادمان باشد اینجا خیلی حساسن 😂 به روانپریش های سایت نگیم مریض 😂