2777
2789

شده چون به مرور قوی شدین و شخصیت قوی ای از خودتون ساختین( مجبور بودین) اطرافیان نزدیکتون ضعف هاشون رو بندازن رو شونه ی شما؟ یعنی یه حس تعهد نسبت به ضعف اونا داشته باشین و حس کنید باید مثل یه والد عمل کنید؟ چون میدونید شخص مورد نظر ضعیفه و شما از اون قوی تر هستین و انگار باااااید کمکش کنید تا نجاتش بدین؟

من حس میکنم دارم زیر بار این فشار له میشم 

خیلی سعی کردم رها کنم ، رها هم کردم ولی همچنان حس میکنم اگر عاقبت خوشی نداشته باشن مقصر و مسئولش منم و میتونسم بهتر عمل کنم تا نجاتشون بدم.

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

دقیقا منم اینجوریم همش سعی میکنم تغییر کنم درست کنم خودمو ب طرف کمک میکنیا ولی خودت داغون میشی این خیلی بده🥲بخاطر یکی از خودت بگذری نابود کندده اس

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

دقیقا منم اینجوریم همش سعی میکنم تغییر کنم درست کنم خودمو ب طرف کمک میکنیا ولی خودت داغون میشی این خ ...

چرا سعی نمیکنن خودشون قوی باشن و اینقدر به بقیه تکیه نکنن

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار یه ستونی که اگر ول کنی اون شخص فرو میریزه

تو زندگی همیشه اولویت خودت باش این جمله به معنای خودخواه بودن وآسیب زدن به دیگران نیست 

دقیقا عکس هست  شما اگه سالم باشی حال روحیت خوب باشه میتونی کنار خانوادت باشی وحمایت کنی

مهمتر اینکه بعضیا دوست ندارن قوی باشن همیشه آویزون دیگرانن انرژی خوار هستن هرچی کمک می کنی وراهکار میدی باز کار خودشو میکنه حواست باشه تو دامشون نیوفتی 

تو زندگی همیشه اولویت خودت باش این جمله به معنای خودخواه بودن وآسیب زدن به دیگران نیست دقیقا عکس هست ...

نمیشه رهاشون کرد پیوند خونی داری عزیزتن

الویت خودمم ولی تا وقتی تو این منطقه هستی مجبوری ضعفاشون رو‌حمل کنی

چرا سعی نمیکنن خودشون قوی باشن و اینقدر به بقیه تکیه نکنن

چون اونطوری بار اومدن یا شاید یه سری مشکلات تو زندگیشون بوده باعث شده ظعیف بشن و نتونن دیگه قوی باشن انقدر درداشون زیاد باشه ک سعی نکنن برای قوی شدن

بنظر من اینجور ادما مقصر خودشون نیستن مقصر خانوادشونن ک باعث شدن اینجور بشه

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

سلام

ممنونم ازت عزیزم (در ارتباط با پست هایی ازت که لایک کردم)

راستش دو سه شب پیش هم من برای این کاربر نوشتم در مورد همون دروغ دیه و مرگ و ‌‌‌... تو پست ِ شوهرم میگه چه هنری داری، گفتم بهش تاپیکای اینجا مینویسی رو نشون بده که هنرهات رو بهتر بدونه حلوا پختی برای پسرش و ....

و یه جا هم دروغش رو گفتم چون کاربرها باورش کرده بودن و بعضیا هم چه بخوایم چه نخوایم ذهنشون درگیر همچین روانپریش هایی توی سایت میشه و ناراحت میشن....

بعد جالبه طرف روانی هست رسما ..... برای من نوشت دیگه نظر نده تو تاپیکم و .... منم یه چیزی نوشتم (توهین اینا هم نبود ) ولی بعد گفتم این دیوونه هست و بذار جوابشو ندم و خلاصه کامنتم رو پاک کردم...

اومد برای من نوشت چرا کامنتتو پاک کردی من نخونم 😐😁 

فهمیدم که ظاهرا ایشون از همین توجه منفی ما هم خوشحال میشه..... از اینکه با یکی دهن به دهن بذاره، انرژی میگیره

جالب تر اینکه نی نی یاری که شب بود، با دروغ هاش هیچ مشکلی نداشت و منو چون توی جواب اون کامنتش گفتم مریضی واقعا، یه روز تعلیق کرد 

چون اینجا نی نی سایت هست، جایی که مردهایی که دنبال س. چت هستن آزادن، و ما که به درخواست دوستی شون واکنش نشون میدیم و اعتراض میکنیم، رو برچسب میزنن که مشکل داریم

و دروغگوها ی سریالی  هم کاملا آزاد هستن تا هر لحظه کاربرها رو سرکار بذارن و دروغ بسازند و دروغ بسازند .....

اینجا نی نی سایت هست چون اگر تو در مقابل اینها یه جمله بگی به طرف که "مریضی" فحش حساب می‌شود اما خیلیا فحش ک دار و ناموسی و .... می‌دهند و آب از آب تکان نمی خورد ...

یادمان باشد اینجا خیلی حساسن 😂 به روانپریش های سایت نگیم مریض 😂

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

سلامممنونم ازت عزیزم (در ارتباط با پست هایی ازت که لایک کردم)راستش دو سه شب پیش هم من برای این کاربر ...

سلام عزیزم

من تو پست آخرش نی نی یار رو تگ کردم

ایشون من رو لایک کرد از اون روز هنوز دروغگو پستی نذاشته حس میکنم تعلیق شده

سلام عزیزممن تو پست آخرش نی نی یار رو تگ کردمایشون من رو لایک کرد از اون روز هنوز دروغگو پستی نذاشته ...

آره تعلیق شده

تا دوباره با کاربری جدید بیاد و باز ....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊