2777
2789
عنوان

باشوهرم 4 روره قهریم

459 بازدید | 50 پست

خیلی خیلی دلم گرفته خیلی من دیگه تحمل ندارم همش یواشکی گریه میکنم خیلی الکی قهرکرده باهام ازش خسته شدم خیلی کاش هسچ وقت تو زندگیم نبود ک انقدر عذابم بده

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بحثتون سرچی بود.؟

بهش پیام دادم ک شیر و تخم مرغ بخر سرراهت داشت از سرکاربرمیگشت پیام داد نمیخرم خودت برو بخر من خسته از سرکار میام چرا تو نمیری بخری 

هرروز ک برمیگرده خودش زنگ میزنه چیزی لازم ندارین 

منم گفتم چته الکی شلوغ میکنی مثل همیشه ک میخری امروزم بخر گفت نمیخرم گفتم نخر

اومد خونه خریده بود

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
اومد خونه بپر بغلش بوسش کن تامام

هی دوشب پیش رفتم کنارش بخوابم پس زد منو

بعد قهرکرده تا الان شام نخورد خوابید صبحم صبحانه منو نخورد حودش درست کرد خورد ناهارمم نخورد تخم مرغ درست کرد خورد 

واقعا خستم ازکاراش

کلا همینجور الکی الکی قهرکرده

عزیزم... خودتو اذیت نکن خوب آشتی کنید تموم بشه قهر نباید طولانی بشه

اون نمیاد جاشو جدا کرده جوابمم نمیده کلا خیلی رو مخه

😅اشکال ندارع بابا ناز کرده دیگه

بخدا خیلی  اذیتم حوصله کاراشو ندارم اون باید بیاد نازمنو بکشه من باید نازکنم چرا زندگی ما برعکسه

بهش پیام دادم ک شیر و تخم مرغ بخر سرراهت داشت از سرکاربرمیگشت پیام داد نمیخرم خودت برو بخر من خسته ا ...

کارندارم به اینکه الان نازکرده ولی وقتی دیدی برای اولین بار اینجوری خسته بود گفت میگفتی باشه میرم میخرم دهن به دهن نمیذاشتی حتما خیلی اذیت بود که گفت

وقتی شما اینجور گفتی حتما پیش خودش فک کرد کارکردنو اذیت شدنش براشما بی ارزشه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

همون نباید بحث. رو ادامه میدادی بخاطر این میکم ک الان داری بخاطرش اذیت میشی و رفتی پست زدهاینم میگذر ...

آخه بحثیم نبود یعنی من کلا حرف نزنم؟؟ من خودمو مقصر نمیدونم فقط اینو میدونم اولویت زندگیش نیستم براش مهم نیستم هرکاری دلش میخواد میکنه