الان تقصیر منه که دلجویی کنم؟ من بچه هام کوچیکن سرما خوردن حالم خوب نیست بچه 2 سالم بدخواب شده بعد ن ...
بعدشم من قهرای شوهرمو اینجورترک دادم که الان برات میگم قبلا مثل تو بودم منم میرفتم تولاک خودم یامیرفتم منت کشی ومدام گریه میکردم ولی بعد یاد گرفتم وقتی ناراحتم ودلگیر قهرنکنم که اونم قهرکنه فقط سرو سنگین بشم عادی حرف بزنم وقتی اونم دلگیرمیشد وقهرمیکرد من مثل همیشه حرفامو میزدم درخواستامو میگفتم اون ری اکشنی نشون نمیداد ولی منکه میدونستم گوشاش میشنوه پس میگفتم کم کم تو همون قهرش دلگیریامو میگفتم خیلی طبیعی حتی وقتی واکنش بدنشون میداد الان بعد چهارسال تلاش مثل خودم شده بدترین دعواهارو میکنیم ولی پنج دقیقه بعدش عادی حرف میزنیم یادگرفته بخدا مردا مثل بچهان فقط باهاشون لج نکنیم دستوری حرف نزنیم شاید باورت نشه ولی الان من میگم کاش چن روز قهرمیکرد زیاد باهم صحبت نمیکردیم وقتی ازش عصبیم ولی اینقد حرف میزنه که عصبیم میکنه تاحرف بزنم باهاش ولی وقتی قبلناا قهرمیکرد خیلی اذیت میشدم
کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.