2777
2789
عنوان

باشوهرم 4 روره قهریم

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 50 پست
الان تقصیر منه که دلجویی کنم؟ من بچه هام کوچیکن سرما خوردن حالم خوب نیست بچه 2 سالم بدخواب شده بعد ن ...

بعدشم من قهرای شوهرمو اینجورترک دادم  که الان برات میگم قبلا مثل تو بودم منم میرفتم تولاک خودم یامیرفتم منت کشی ومدام گریه میکردم ولی بعد یاد گرفتم وقتی ناراحتم ودلگیر قهرنکنم که اونم قهرکنه فقط سرو سنگین بشم عادی حرف بزنم وقتی اونم دلگیرمیشد وقهرمیکرد من مثل همیشه حرفامو میزدم درخواستامو میگفتم اون ری اکشنی نشون نمیداد ولی منکه میدونستم گوشاش میشنوه پس میگفتم کم کم تو همون قهرش دلگیریامو میگفتم خیلی طبیعی حتی وقتی واکنش بدنشون میداد الان بعد چهارسال تلاش مثل خودم شده بدترین دعواهارو میکنیم ولی پنج دقیقه بعدش عادی حرف میزنیم یادگرفته بخدا مردا مثل بچهان فقط باهاشون لج نکنیم دستوری حرف نزنیم شاید باورت نشه ولی الان من میگم کاش چن روز قهرمیکرد زیاد باهم صحبت نمیکردیم وقتی ازش عصبیم ولی اینقد حرف میزنه که عصبیم میکنه تاحرف بزنم باهاش ولی وقتی قبلناا قهرمیکرد خیلی اذیت میشدم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

والا من تایپکادیگتو خوندم همسرت مرد خیلی خوبیه همینکه طرف خونوادش نیست فقط تورو ازکاراش باخبر میکنه ...

خوبیای خودشم داره ولی خب این کاراشم رو مخه

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدشم من قهرای شوهرمو اینجورترک دادم که الان برات میگم قبلا مثل تو بودم منم میرفتم تولاک خودم یامیر ...

مرسی من خب خودمم زود عصبی میشم الانم اومده خونه بی تفاوت باز رفته خوابیده حرصم میگیره

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
مرسی من خب خودمم زود عصبی میشم الانم اومده خونه بی تفاوت باز رفته خوابیده حرصم میگیره

میدونم چی میگی ولی این رویه منو پیش بگیر مطمئن باش جواب میده دیروزود داره ولی سوختوسوز نداره 

حالا توخوبی شوهرت یه خوبیایی داره مال من خوهیچ خوبی نداره ولی باز من سعی خودمو میکنم که یکم آرامشو به خونم بدم بخاطر دخترم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

میدونم چی میگی ولی این رویه منو پیش بگیر مطمئن باش جواب میده دیروزود داره ولی سوختوسوز نداره حالا تو ...

باشه عزیزم مرسی😘😘😘