2777
2789

میخوایم دسته جمعی بریم ساحل 

منتها نمیدونم چی بپوشم چی ببرم چجوری غذا ببرم

از طرفی میخوام ساکمم اذیتم نکنه سبک باشه

از ۸ صبح تا ۵ بعد از ظهر

چهههههه کننننمممم

رشتمااا ولییی چون میخوایم بریم انزلی میدونم که اونجا شرجی تر و مرطوب تره و طبیعتا ی خورده هوا باد و بود داره😂😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

زیرانداز یه لباس اصافه برا بچه ها خوراکی وسایل بازی آب خنک با لباس ساحلی و کراکس بری کلا راحت‌تری 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چنان گفتی فکر کردم از جنوب میری😂

نه بابا خواهر دلت خوشه ما شمالیم ولی دریارو سالی ده بارم نمیبینیم😂😂😂😂😂😂😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

زیرانداز یه لباس اصافه برا بچه ها خوراکی وسایل بازی آب خنک با لباس ساحلی و کراکس بری کلا راحت‌تری

بچههههههههههه چیههه خواااهر دوستام منظورم بود خودم بچم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

زیرانداز.آب.چایی واستکان وقندبه تعداد.غذاخونه درست کنی راحتتره بنظرم دلمه یاکباب اگه بیایین گوشتشوبگیرین خونه آماده کنین ببرین فقط بیرون بپزین سیخایادت نره نمک همینطور. بشقاب وقاشق وکاردهم یادت نره.سالادهم ببرین بیرون درست کنین بهتره چندتاپیازببری راحتتره بجای سالاد.نوشابه دوغ هم بخرین.ماست هم ببرین چون آدم بیرون معدش قاطی میکنه خخ.دستمال پارچه ای ودستمال کاغذی هم یادتون نره.آجیل هم بخرین .من اینکارارومیکنم امیدوارم به دردت بخوره 

بنظرم رشت شرجی بیشتری داره هاغذای ساندویچی ببر که راحت باشی دمپایی کلاه

نههه خواهر انزلی میرم باد گوش منو میبره😂😂😂😂

غذا والا ساندویچ به چه دردم میخوره فقططططط پلو😂😂😂😂

میخوام پلو و خورشت ببرم تو ی ظرف تیکه تیکه هستا از اونا

زیرانداز.آب.چایی واستکان وقندبه تعداد.غذاخونه درست کنی راحتتره بنظرم دلمه یاکباب اگه بیایین گوشتشوبگ ...

من اصلا بدون ماست نمیتونم زندگی کنم ماست حتماااا میبرم

لباس طوری ببر که اگه خیس شد عوض کنی مخصوصا بچه ها

زیر اندازی ببر که نم نکشه جنسش پلاستیک باشه

چند تا کیسه زیاله یا مشابهش ببر که اگه بارون شدید اومد یه جای سر توش در بیاری و بکنی تن تون

یذار بچه ها اب بازی و شن بازی کنن جون بسرشون نکن

اگه هوا خراب بود گوشیتو از خودت دور کن و برو کنار بچه ها و اگه با کسی حرف میزنی روت به بجه ها باشه غفلت کنی خدایی نکرده  ....

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

لباس طوری ببر که اگه خیس شد عوض کنی مخصوصا بچه هازیر اندازی ببر که نم نکشه جنسش پلاستیک باشهچند تا ک ...

نه عزیییییزم من بچه ندارم اصلااا ازدواج نکردم منظورم از بچه ها دوستام بودن:))))😂😂😂😂

خیلیا فکر کردن منظورم به بچه ست

مگه من چقدد میتونم بچههههه داشته باشم🤣🤣🤣🤣

ولی واقعا راهنمایی هات به جا بود

ی زیرانداز ضد رطوبت میخوام ببرم

دو دست لباس اضافه اگر سرد شد بپوشم اگر گرمم شد بپوشم

غذا باد بزن آب عینک دودی ام ببرم؟

نه عزیییییزم من بچه ندارم اصلااا ازدواج نکردم منظورم از بچه ها دوستام بودن:))))😂😂😂😂خیلیا فکر کرد ...

قربون اون مغز نانازت برم

اولا مغز نازنینت خیلی زمینه برای کار داره حتما یه تدبیری بیاندیش

غذا رو حتما با بچه هات !!!!  هماهنگ کن بیرون میخورن یا میپزن ؟

نمک و فلفل و کبریت و فندک و سیخ و اتش زنه و کتری داغون و کمی چوب و منقل و .،،، با بچه های نانازت !!!!! هماهنگ کن که همه دخیل باشن

پاور و شارژر خودت و نانازا بگو بیارن

کمی سیب زمینی برای پختن با چوب ببرین

چتر برای قدم زدن طفلها در زیر باران

سوزن و نخ مشکی و سفید برا ضرورت و دو عدد دکمه که تقریبا به شلوار و لباسات بخورن

کمی عسل برای خوردن و اگه کمی اطفال زخمی یا سوختگی شدین بمالی خیلی عالیه

از شروع سفر هر بار سرویس میرین بعدش کمی نمک همه اطفال بریزن داخل لباس زیرشون مقابل اون محل قطعا عفونت و خارش و ... نمیگیرن

به اطفال بگو کارت بانکی رو ساعات تعطیلی بانک اصلا توی ATM نکنن که بدبخت بشن

بعد از هر بار خرج همون موقع با همدیگه تسویه کنین و به بعدا موکول نکنین

کمی چسب زخم و باند احتیاط باشه

دو‌تا بند کفش که اگه پاره یا گم شد لنگ نشین و اگه چیزی پاره شد یا زیپ ساک در رفت با بند کفش حلش کنین

گوشی گزون نبرین

طلای زیاد نبرین و چیزی که ضعیفه بذارین خونه حیفه گم بشه

وسایلتو به کسی نسپار و از کسی هم قبول نکن

فعلا مغزم چیزی نمیده

ان شا الله به خوبی و سلامتی برین و برگردین

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .