mahi_ مدیر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 586 عنوان سونو شکمی یا واژینال؟ | مشاهده متن کامل بحث + 3330 بازدید | 20 پست سلام خانمااین سونو بنظرتون شکمی هست یا واژینال؟دکتری که نوبت دارم مرده!میخوام بدونم اگه واژیناله برم یه جا دیگه نوبت بگیرملطفا جواب بدید 🌷مثل یک معجزه اید،علت ایمان منید🌷همه هان و بله هستندوشما جان منید🌷(پسرام)🌹🌹 1396/11/17 | 12:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahi_ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 586 سونوگرافیه شکمیه! نوشته: همکار محترم سونوگرافی میدسیکل رحم و ضمائم اندازه و سایز فولیکول م ... واقعا؟خداروشکرخیلی ممنون عزیزمخیالمو راحت کردی 🌷مثل یک معجزه اید،علت ایمان منید🌷همه هان و بله هستندوشما جان منید🌷(پسرام)🌹🌹
mahi_ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 586 اصن دکترا باید ی جور خرچنگ قورباغه بنویسن ک هیچ احدی نتونه بخونه!!! همینو مث بچه آدم تمیز و مرتب بنو ... خوب کردی😂😂😂اره والا،بلاخره میخوان ثابت کنن دکترن دیگهچی بهتر از دست خط خرچنگ قورباغه😂 🌷مثل یک معجزه اید،علت ایمان منید🌷همه هان و بله هستندوشما جان منید🌷(پسرام)🌹🌹
mahi_ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 586 پذرش شدی ؟ اگه شدی از قبض صندوقت عکس بگیر تا بهت بگم چی پذیرشت کرده نه...تلفنی نوبت گرفتم 🌷مثل یک معجزه اید،علت ایمان منید🌷همه هان و بله هستندوشما جان منید🌷(پسرام)🌹🌹
mahi_ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 586 نمیشه شوهرت ببره دمه داروخونه از دکتر بپرسه این کار رو هم میکنم 🌷مثل یک معجزه اید،علت ایمان منید🌷همه هان و بله هستندوشما جان منید🌷(پسرام)🌹🌹
لَبخَند عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 3988 خوب کردی😂😂😂 اره والا،بلاخره میخوان ثابت کنن دکترن دیگه چی بهتر از دست خط خرچنگ قورباغه😂 خخخخ 😁😁😂😂 آخه نمیدونم چ حکمتیه فک میکنن هرچی بدخط تر و ناخوانا تر بنویسن ینی باکلاس ترن...ی پستی جدیداً مرتبط با این تو تل خوندم 😁👇:🔘نتایج یک تحقیق نشان میدهد که دست خط بد پزشکان سالانه بیش از 7000 نفر را می کشد! 🍃🌻 عشقای من یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
mahi_ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 586 خخخخ 😁😁😂😂 آخه نمیدونم چ حکمتیه فک میکنن هرچی بدخط تر و ناخوانا تر بنویسن ینی باکلاس ترن... ... 😂😂😂😂😂😂 🌷مثل یک معجزه اید،علت ایمان منید🌷همه هان و بله هستندوشما جان منید🌷(پسرام)🌹🌹