2777
2789
عنوان

نتایج تحقیقات من در مورد اوتیسم

190 بازدید | 1 پست

سلام؛

پسر من هم پنج ساله هست و حرف نمی زنه و تمایلی به ارتباط با دیگران نداره، مگر ندرتا؛

خیلی هم تحقیق کرده ام، مقاله های خارجی به انگلیسی خوانده ام و در متون خودمون تحقیق کردم، طب اسلامی و خود قرآن و ...

چیزی که برام تقریباً قطعی شده اینه که:

مشکل قطعا نقص جسمی نیست و مربوط به روح میشه؛

در ثانی اگر بیبی دیجیتال نیست، احتمال نود و نه درصد مسائل ماورائی هست؛

ثالثا قطعا درمان داره و خیلی موارد در تحقیقاتم بهش برخورد کردم که بچه ها با همین علائم، با بزرگ شدن کاملا خوب و عادی شدند، بعضی ها حتی از عادی بهتر؛

رابعا راجع به درمان (در واقع رفع مشکل ماورائی) هیچ چیزی نمی دونم، اما میدونم اگر با داروهای شیمیایی و درمانگری های آزار دهنده بچه را اذیت نکنید، حتی اگر نتوانستید مشکل ماورائی را حل کنید، با بزرگ شدن و قبل از سن بلوغ (معمولا هفت سالگی به بعد) مشکل کامل حل میشه؛

خامسا دکتر ولا موسوی اشتباه بزرگش اینه که میگه همه اوتیسمی ها بیبی دیجیتال هستند، که نیست، بیشترشان مشکل ماورائی هستند؛

سادسا در اکثر موارد داروهای شیمیایی و درمانگری ها تاثیر معکوس روی درمان می گذارد (برعکس ادعای رایج)؛ دارو که مغز بچه را از کار می اندازد و اگر طولانی مدت مصرف شود، باعث پایداری شرایط می شود؛ و درمانگری هم در موارد خیلی استثنایی ممکنه به بهبود کمی کمک کنه، که اون هم اگر بجایش در خانه به کودک محبت شود، بدون اصرار بر آموزش، نتیجه احتمالا بهتر خواهد بود؛

و در آخر، درمان این بلا (بیماری و نقص نیست، بلا هست) به نظرم صبر و توکل هست؛