2777
2789

بچه ها من همین الان عضو شدم 😀 

یه سوالی دارم از اونایی که تجربه کراتینه یا پروتئینه دارن 

از وقتی موهامو کراتین پروتئینه ترکیبی کردم موهام هر روز چرب میشه و می خاره نیاز به حموم دارم 

حمومشم سخته 

باید حتما ماسک موبزنم و الا گره میفته باز میشه مثل قبل کراتین 

ماسک مو هم هی می خرم زود به زود تموم میشه 

همه همین طوری ان ؟ یا مواد من بد بوده یا اینکه از جنس موهامه ؟ 

ربطی به مواد ندارع

ماسک موت شاید زیادی چربه؟

روغن آرگان میزنی بعدش؟

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی موهات چرب میشه ریزش و خارش میگیری؟ 

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

ربطی به مواد ندارعماسک موت شاید زیادی چربه؟روغن آرگان میزنی بعدش؟

همه جور ماسک مو می زنم 

البته شده ماسک مو نزدم بازم همین اوصاع بوده 

روغن آرگانم گاهی می زنم 

من چند بار کراتین کردم باعث چربی و خارش نشد اصلا، ولی خب مو وقتی صافه و ادم هی دست میکشه توی مو، یکم زودتر از قبل چرب بشه طبیعیه اما نه خیلی

و اینکه هارش هم داری ممکنه مواد به پوست سرت خورده حساسیت نشون دادی، حتما دکتر نشون بده سرتو

من با اینا مشکلی ندارم که گفتیمن ریزشم خیلی زیاده خیلی

کاش بلوند نمی کردم‌موهامو که مجبور نسم کراتین کنم 

موهای مشکی ولی طبیعی داشتم قبلا خیلی راحت بودم 

همه جور ماسک مو می زنم البته شده ماسک مو نزدم بازم همین اوصاع بوده روغن آرگانم گاهی می زنم

یه نوع کافیه

بعد حمومم باد سشوار خالی بگیر چرب نمیشه

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

برای شما هم همین طور شده؟ مارکش هزار میله؟

آره عزیزم من چندین ساله کراتین میکنم الان دو سالی میشه کراتین و پروتئین رو ترکیبی انجام میدم همینه 

نه منظورمش حجمشه بزرگ بخر ۲۰۰ میل نخر سایز هزار میل بخر 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

من همیشه کراتین و پروتئینه است موهام اما پوست سرمو با شامپو معمولی میشورم که سولفات داره ساقه های مو رو با شامپو فری سولفات میشورم و ماسک مو و روغن هارو به ساقه مو میزنم و کم 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
من همیشه کراتین و پروتئینه است موهام اما پوست سرمو با شامپو معمولی میشورم که سولفات داره ساقه های مو ...

همین کارو می کنم منم 

پس شما مشکل زود چرب شدن ندارین