2777
2789
عنوان

کیا بینیشون عمله میشه بیاید لطفا

57 بازدید | 7 پست

خسته شدم هر دکتری میپسندم میام نی نی سایت اسمشو سرچ میکنم ی ناراضی داره پس چیکار کنیم دگ😭عطایی زدم ناراضی داشت مفرد ناراضی داشت بیگدلی ناراضی داشت پس این عکسایی ک میزارن اینستاگرام چین؟

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن دنیا پر از حساب کتابه♻️                                                                   💍💚

من بینیمو سال 94 شیراز پیش دکتر بهروز گندمی عمل کردم و راضی ام. پیش دکتری عمل کن که متخصص گوش و حلق و بینی باشه نه صرفا دکتر زیبایی چون دکترای متخصص تنفس شما براش اهمیت داره و بعدا دچار مشکل تنفسی نخواهی شد. دکترای زیبایی درصد کمی به این موضوع دقت میکنن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بینیمو سال 94 شیراز پیش دکتر بهروز گندمی عمل کردم و راضی ام. پیش دکتری عمل کن که متخصص گوش و حلق ...

بله درست میگین والله پبجشو ک نگاه میکنم رضایت زیاد داره نمونه عملاشم قشنگن من میخواستم وقت بگیرم اومدم اسمشو سرچ کردم دو سه نفری نوشته بودن بینیمون ال شده بل شده حالا نمیدونم چیکار کنم

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن دنیا پر از حساب کتابه♻️                                                                   💍💚

مفرد چرا ناراضی داشت؟

نمیدونم اون ک از همه بهتره کلی ادم میره پیشش عمل میکنه چرا باید ناراضی داشته باشه😑احساس میکنم بعضیا میان الکی مینویسن یا دشمنی دارن با دکتره

نمیدونم اون ک از همه بهتره کلی ادم میره پیشش عمل میکنه چرا باید ناراضی داشته باشه😑احساس میکنم بعضیا ...

آره همیشه هم کامنت ای زیر پست هاش بازه در صورتی که بقیه دکترا کامنتا رو بستن 

من پیششون وقت گرفتم برای تابستون 

آره همیشه هم کامنت ای زیر پست هاش بازه در صورتی که بقیه دکترا کامنتا رو بستن من پیششون وقت گرفتم برا ...

بنظرم نباید ادم به نظرا توجهی کنه عمل بینی شانسیه