خانوما من ۳۴ هفته هستم شکمم کوچیکه بدنمم اصلا چاق نشده البته بگم ورزش کردم مواظب خورد خوراکمم بودم سونوگرافی هم گفت وزنش از وزن نرمال بیشتره ولی الان همه میگن این ماه آخر وزن گیری نوزاده تا میتونی بخور که وزن بگیره از طرفی دوس ندارم این روندمو تغییر بدم از طرفی میترسم بچه ریزه میره باشه همه هی بگن دیدی گفتیم دیشبم خواب دیدم بچه بدنیا اومده خیلیییی ریزه
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواهرهای منم اصلا چاق نمیشن، اما بچهاشون خیلی درشت میشن، ۴به بالا وزنشون
خودشون نهایت ۹یا۱۰کیلو بارداری چاق میشن
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
خب نرمالش همین ۹تا ۱۰کیلوئه دیگه دیروز از دکترم پرسیدم
بله ۴ونیم بچهاشون میشه، یعنی خودشون ۴یا۵ کیلو با کیسه آب و جفت و...اضافه مشن، اصلا بچه دنیا میادشکم هاشون جمع
همه اینطور نیستن، من فقط وعده اصلی میخوردم، اونها میان وعده و..اما سیستم بدنشون اینطوره
من تا الان ۸ کیلو اضافه کردم این ماه آخر هر احتمالا دو کیلو دیگه اضافه کنم حقیقتش دوس ندارم بیشتر اض ...
خوب ، دقیقا خواهرهای منم اینطور بودن، منم وزنم زود برگشت اما واقعا اواخر نمیتونستم راه برم ، به همه جام فشار می اومد
۷۹کیلو شده بودم، اصلا نمیتونستم فکرش بکنم، ۳۷هفته کیسه آب ترکید خدا میدونه تا۴۰میموندم چقدر میشدم😅