2777
2789

خانوما من ۳۴ هفته هستم شکمم کوچیکه بدنمم اصلا چاق نشده البته بگم ورزش کردم مواظب خورد خوراکمم بودم   سونوگرافی هم گفت وزنش از وزن نرمال بیشتره ولی الان همه میگن این ماه آخر وزن گیری نوزاده تا میتونی بخور که وزن بگیره از طرفی دوس ندارم این روندمو تغییر بدم از طرفی میترسم بچه ریزه می‌ره باشه همه هی بگن دیدی گفتیم دیشبم خواب دیدم بچه بدنیا اومده خیلیییی ریزه 

دکتر گفته مناسبه خب مناسبه 

همه میگن فلان و ....ملاک نیست 

حرف دکتر درسته و همینطور ادمه بده بدنت خراب نشه

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرهای منم اصلا چاق نمیشن، اما بچهاشون خیلی درشت میشن، ۴به بالا وزنشون

خودشون نهایت ۹یا۱۰کیلو بارداری چاق میشن 

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

من ۲۰کیلو اضافه میکنم بچهام۳کیلو هستن نهایت

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

خب نرمالش همین ۹تا ۱۰کیلوئه دیگه دیروز از دکترم پرسیدم

بله ۴ونیم بچهاشون میشه، یعنی خودشون ۴یا۵ کیلو با کیسه آب و جفت و...اضافه مشن، اصلا بچه دنیا میادشکم هاشون جمع 

همه اینطور نیستن، من فقط وعده اصلی میخوردم، اونها میان وعده و..اما سیستم بدنشون اینطوره 

خواهرهای منم اصلا چاق نمیشن، اما بچهاشون خیلی درشت میشن، ۴به بالا وزنشونخودشون نهایت ۹یا۱۰کیلو باردا ...

من تا الان ۸ کیلو اضافه کردم این ماه آخر هر احتمالا دو کیلو دیگه اضافه کنم حقیقتش دوس ندارم بیشتر اضافه شم 

بله ۴ونیم بچهاشون میشه، یعنی خودشون ۴یا۵ کیلو با کیسه آب و جفت و...اضافه مشن، اصلا بچه دنیا میادشکم ...

آهان متوجه شدم شما زیاد چاق میشی اونا نه 

خانوم دوست همسرمم ۲۷کیلو چاق شده بود بچش ۱کیلو ۲۰۰بود دوماه تو ان آی سی یو بستریش کردن 

یعنی درواقع بچش کوچیک مونده بود خودش باد کرده بود

من تا الان ۸ کیلو اضافه کردم این ماه آخر هر احتمالا دو کیلو دیگه اضافه کنم حقیقتش دوس ندارم بیشتر اض ...

خوب ، دقیقا خواهرهای منم اینطور بودن، منم وزنم زود برگشت اما واقعا اواخر نمیتونستم راه برم ، به همه جام فشار می اومد

۷۹کیلو شده بودم، اصلا نمیتونستم فکرش بکنم، ۳۷هفته کیسه آب ترکید خدا میدونه تا۴۰میموندم چقدر میشدم😅

به همین روند ادامه بده... وزن بچه ربطی به سایز شکم نداره...من اندازه سه نفر شکم داشتم اخرشم یه موش ک ...

خدا حفظش کنه برادرزاده خودمم وقتی بدنیا اومد ۲۸۰۰ بود ولی الان یکسالشه ماشاالله قد بلند و تپل مدل ولی امان از حرف مردم همش ادمو میترسونن